【牛年懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

1001 回覆
206 Like 4 Dislike
不如巴打分享下有咩懷舊game好玩 回合制rpg/咸game better

btw 之前睇你開台玩bully 把聲好過癮
我個腦太多隻Game 要我特別分享啲出嚟好難搞
btw我開過台你都記得
咸game都好多? 請出招, 是但up1隻黎聽下

btw 變完聲好撚正 太深刻
依隻真係好耐之前 淫獸教師
DOS年代
咸 game 推薦
戰國蘭斯 7
睇左簡單 唔多似h game 似策略game多啲
有無猛鬼大廈
呢隻好玩
請問有冇以前食pizza hut 送既cd game
好似有好多款
唔該湯丸巴

唔知仲有冇其他呢
請問點樣Oracle VM VirtualBox

https://sites.google.com/a/pp-vincent.co.cc/vmware/virtualbox
呢度比既係5.2.44版,佢都話唔好用最新版,我裝完之後本來冇問題,但唔使10分鐘就自動reboot,reboot完就變左6.1,再入唔返虛擬winxp,請問點樣停止佢自動更新?

已經喺設定度唔剔自動更新,都係咁
眼大睇過龍
以為個掣廣告黎
唔好用XP
想搵返一隻劇情GAME 但唔記得咗咩名 內容係講個男人坐緊監 有班大佬追緊佢債 同男人同老婆配合越獄之餘幫佢搵返收埋既一筆錢出嚟 最後個故事會根據選擇有唔同結局既
有無多少少資訊
咩年代玩?
咩語言? 中文 英文 日文?
咩主機? PC? 主機?
玩法係點? 即時 回合?
畫面係點? 2D 3D?
我用依個網搵prison無乜邊隻似你講嗰隻
https://www.myabandonware.com/search/q/prison
都好耐吓 應該主要係英文 以前有DL果時係大陸翻譯 佢類似係UNTIL DAWN果類不停透過唔同選擇發展劇情 劇情入面有少少解迷要拎道具之類 係PC GAME嚟
咁畫面係3D定2D
2D既
想搵番隻叫光之繼承既game
若果有唔該曬你
試過下但開唔到
胖胖豬愛好者巴打有iso介唔介意開心share
我想問你既 明星志願 2 & 2000 係 實體碟 定碟轉電腦檔案?

同埋有無音效?

我好想要 , 如果買都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞