【牛年懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

1001 回覆
206 Like 4 Dislike
oh
鬼暗眼tim,sorry
不過,2一入game就有聲,但黑屏喎,已用虛擬winxp
黑屏又唔係我問題
用95/98/ME啦
XP有啲太舊都唔係好相容到
呢隻驚02年出,當時已經係xp年代,冇理由winxp唔得喎

試過win98都係唔得,又話找不到dll檔,搵到個dll檔,又話要新D版本windows,又話咩無效連結....
google過,見有唔少人問同樣問題,但冇人答

算,放棄,anyway多謝女人湯丸巴打
好耐冇見湯丸巴,以前係高登無挑啲post成日見到你
試埋依個
mega link嚟
https://pttgamer.com/Old-Games/1LoCUn0x

無限挑戰
剩係點攪條link都夠頭痕

一樣,黑屏,有聲
想要幻世錄全集
童年回憶
我試下整個整合版畀你
不過要等一陣
一陣有事忙
巴打真係偉大
在線等

請問聲巴打自己有冇試過?

我用A卡,都知道A卡對舊game支援唔係好好,剛剛轉用onboard display HD530,都唔得
見湯丸巴你有諗住問你
Btw 唔該晒
偉大唔敢當
純粹見到人仲想玩舊驚就想幫到幾多得幾多
你指有無試過玩唔玩到?
係,唔知巴打有冇試下開黎玩,我試極黑屏,唔知巴打係點?
我忙緊一陣搞埋個虛機整合版畀你
不過應該無咁快
你可以自己再試下唔同嘅虛機
https://sites.google.com/a/pp-vincent.co.cc/vmware/
有隻叫魔幻天下
1998年既game
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/魔幻天下
大富翁富甲天下形式咁玩,好想玩翻
Thanks 巴打
已解決兼玩到... 雖然有彈game 嘅問題
on9 打到啲角色殘哂都未搵到個狗洞入口
係咁打冰樹同鳥人
我放棄la
應該免cd file 有問題,一開game就error
有無人有正常既crack or 免cd file
師兄真心好心機,anyway你知唔知點解決win10玩唔到黑金企業既問題?
LM
緊係好心機 win10玩舊驚相容性已經答到口臭
追post有link
虛擬主機可以解決一切
呢隻印象中幾好玩
巴打搵唔搵到一隻叫「公主幻想曲」嘅game
上網搵過連講嘅page都無幾多
唔該哂
依隻當年個製作組自己有放返條DL LINK出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞