【牛年懷舊林俊傑】為巴絲搜尋懷舊遊戲

1001 回覆
206 Like 4 Dislike
係咪真係有求必應?
請問有冇臥龍與鳳雛
又唔係黃大仙
盡搵啦
其實我講野係咪真係無人睇
Google下/伊莉搵下先都真係咁難咩
http://www.eyny.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11193458
Google 唔翻
因為佢個網執咗 DL完講返聲
【懷舊林俊傑】魔幻天下【繁體中文版】【湯丸上載】.rar
有隻game 應該起瑪17 8年前

電腦dl 落嚟小遊戲咁, 但當年唔算簡陋

即時控制一隊軍隊

隊軍隊會直接喺地圖開打

畫風似中世紀 定印第安

有冇諗法
巴打有冇馬場大亨2000 最好有埋高人教學攻略
記得以前3隻馬 就算有嬴馬 D馬主都係唔撚滿意 拉走哂
再換3隻馬重新上路 但係都係一直咁loop 最後無引唔玩
DL完講返聲
但我幫搵Game唔包搵埋攻略,唔好意思
【湯丸的懷舊林俊傑】馬場大亨2000【繁體中文版】
DL完了 唔該哂 巴打
知錯我再望望,從前搵過成日死link,thx
請問有冇<<超人:光之傳承>>
想搵隻game 其實都係想知個名 細個玩過試玩版
類似乜乜騎士團咁 背景應該類似西方既形式
戰鬥果陣應該係戰棋類
淨係記得第一關個劇情係係唔同勢力係個議會到談判
跟住傾唔掂數 主角要打住咁走
最仆街係d人戰鬥中死左 下關真係無左條友
湯丸大大你太神
隻外傳KEEP 住只係搵到PS版.........

的確係下面兩隻..
唔該哂
Google唔該~~
DL完講聲
【懷舊林俊傑】超人光之傳承【繁體中文版】【湯丸上載】.rar
見到個list 有, 無人島物語4 thanks!
想搵一隻好耐以前既三國Game

大致記得係機戰戰棋咁玩,玩到某一章關羽會騎赤兔幫手

唔記得有無得揀國家用
但當時係用魏國,淨係記得咁多

利申:上網搵過三國立志傳個啲都唔係

麻煩曬搵唔到都唔緊要
風雲2 7武器,
尋秦記,
叮噹大富翁,
PS1數碼暴龍,
便利商店 ,
個LIST既...

重想要 叫法老(Pharaoh) 既GAME..
唔該晒 之前搵過隻法老 但dl左落黎都玩唔到..
LIST嗰啲你Google咗伊莉先
全部應該齊

法老(Pharaoh)
https://www.ptt.cc/bbs/Old-Games/M.1514098108.A.82C.html
似似地,但又好似有啲唔同

試玩下先,太細個玩印象唔多,BTW thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞