<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [12] -

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
下星期一
終於入到clubhouse 希望百祥快d開
冇睇直播
首播bring you to life mv呀
啱啱麥卡貝重播咗
一開始睇玩很大好憎見到邰哥 但睇完木曜覺得佢好好笑
又miss左
幾時放上youtube呀
睇嚟台灣啲人好唔鍾意foodpanda
下面啲CM 好多都係屌Foodpanda
因為運動會同排球入坑
想問應該睇咩開始追返
好多片唔知邊度開始入手
foodpanda 呢集見到佢好多女fans
終於第一首 可以狂聽 應該12點上
8點 shine shine the night 舞蹈版
終於等到shine shine the night 舞蹈版!!!!
之前睇阿部同溫妮既roller coaster cover 已經係咁J阿部對腳
變態爹斯
https://lih.kg/gxaEwT
呢度幫到你 之前投票過
thx
焦點完全focus唔到落溫妮到
全程對焦阿部
始終都係手長腳長跳舞好睇
有冇講點解唔鍾意
有集玩躲喵喵,邰哥亂入仲通水比憲哥知kid係邊度,比台灣人屌到仆街
係 同埋阿部跳舞個樣同平時真係完全唔同
好好J
留言睇到
有錢工商沒錢買勞保
亂入獸 個陣都無咁鐘意邰哥
只係知佢係「老」藝人
太多啦我直接copy 幾個出黎

木曜好好看不過我真的想說Foodpanda 超雷的,對待小店家超不友善,先前有過合作經驗,從簽約到解約都沒看過業務本人,過程只有攝影師到現場拍攝,更別提什麼試吃把關了

親自拜訪?試菜?檢查包材?合作夥伴教育訓練?怎麼都是第一次聽說?業配包裝的吧
抽%數多少應該也不是秘密了做過餐飲的應該都聽老闆說過

第一 開頭那位方總經理我真的有想衝去揍他的衝動 今天熊貓會有這麼多的負面問題有一半他要負這個責任
第二 不是所有客人都這麼好聲好氣
第三 取送餐過程絕對不會這麼順利 有很多外在因素
第四 配合店家我還沒聽過有一間試過菜的 如果真的有就不會有那種一間店家好幾台平板跟民宅店家
第五 系統夾單常常南北夾 東西夾 先送遠再送近完全不順路 送到最後一位客人往往都是第一單的客人只有被罵的份
第六 店家製餐時間與系統顯示時間完全不符
第七 加給給那種1.2塊錢還有小數點的真的可以不用給
第八 外送員沒有在手把手教學的 也沒有在篩選 只要你會用app就都讓你過
第九 業務根本不會管你包材怎樣 有的甚至連面都沒見過 完全線上聯絡 簽完約人就不見
第十 影片上公司內部人員所說的東西看看就好 與實際有所出入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞