<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [12] -

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
無新片睇返以前直播
早幾年有集玩默契遊戲 邰哥老鼠屎 自己累輸仲係咁話人白痴 百祥解釋極都唔認衰 個日連坤達都唔敢出聲 泱泱比邰哥話到頭dupdup
難怪過2個星期有集玩遊戲 坤達玩左2鋪就叫百祥收手 驚邰哥又起鋼
以前老人玩遊戲成日唔認輸架啦
試過幾次想走場添
只係KID同基隆東果D畀面佢費事同佢嘈姐
邊集?
想睇返
好似啲老前輩都係禁,有時諗係咪節目效果

我記得之前有睇過一套陳喬恩同埋曾國城嘅外景節目,有一次曾國城輸左都係死唔認衰,激到陳喬恩嬲
有無人仲記得2017年泱泱俾邰哥鬧到喊
反而想知演唱會百祥話佢諗過想退出係咩事
應該係純粹覺得到咗樽頸位,唔知跟住條路要點行所以先想退出娛樂圈啫
個定位係有d尷尬
有身材但又唔想露,自己又冇乜才華
終於睇哂演唱會 睇到眼濕濕
你靠樣食唔到幾耐飯
後面重要有阿部係到
所以嘛尷尬
賣點阿部有跳舞同日本人身份
溫泥起碼都仲識跳下舞同唱下歌

泱泱我估過幾年都係會行youtuber路線
呢個先係重點
溫溫31, 泱泱29, 阿部 25
溫溫可以繼續靠班死忠溫泉蛋
阿部簽左麥卡貝, 跳唱又pro, 中文又學得快, gag都開始接到
相反泱泱就黎30, 唔想show 身材的話, 希望佢自己頻道d片, 自己主持都可以主持得好d
如果唔係又打回原形變返ig girl
其實點解佢唔去拍劇?做下花瓶都好

我又唔會覺得佢做番ig girl嘅,可能最多變成半紅不黑嘅YouTuber姐~

其實佢禁大膽,參加多啲比較冒險兢技類嘅節目,build到個健康image可能仲好
泱泱又咪簽左比麥卡貝
始終我覺得係個性問題 泱泱真係無乜企圖心
做一個平常人會好幸福 無咁重得失心做人都開心d
但係演藝圈黎講 咁既性格好難上到位
如果台灣有好似韓國叢林的法則
應該幾岩泱泱
其實泱泱本身係一日系列入面既表現已經好討好
唔怕蝕底 任勞任怨
泱泱緊係搵人嫁好過啦
無木曜光環真係唔知佢做乜好
佢係最早簽麥卡貝, 邰哥簽左就到佢, 比阿部早簽幾年
但反而呢幾年都好似發展平平咁
咁本身都定位唔到佢係咩
其實唔算平嫁啦
無麥卡貝 而家可能仲係做緊show girl露緊肉咋
睇下木曜初期搵幾多show girls上黎 而家消失晒啦
其實泱泱就係無乜太大野心&無乜自信心
明明幾靚女,身材好兼讀到書,宜家仲發現佢寫到詞
個人本身無企圖心呢D無得解
可能佢自己都唔想紅 所以先同百祥講想quit
不過唔知佢自己channel一周一片係邊個主意
如果係麥卡貝谷佢練下自己做主持又唔錯
唔知係咪阿部谷起左佢地
溫妮泱泱上年都開始試多左野
泱泱點解而家先有team人真係幫佢搞個人channel
佢本身個人幾有可塑性咩都玩得
但個人真係太無所謂太四平八穩
不過好彩睇得出百祥幾想幫佢buildup自己個價值
又有1c 呢啲後生幫到手
泱泱想唔撈唔係幾年前既事咩
好似係, 不過演唱會百祥又攞出嚟講
泱泱21年又明顯多咗好多個人project
希望佢主持練好D, 除咗食之外開發多D個人特色搞起個channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞