<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [12] -

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
[url]https://youtu.be/9ELUjlUNVIQ
[/url]
果陣有媛媛
1.97m
阿部啲天賦點數果然係點爆曬係跳舞到
明明跳舞應該都要跑步練氣
唔明點解佢唔識跑步
仲好巧妙咁出咗冇碼百祥 (好似係
1.97上1.99先難
反而1.99上2 開下直播推應該唔難
所以暫時難度幾高 講緊上星期升得1萬
雖則已經好勁 其實台灣好多大channel訂閱成長衝完一波後都會放慢 唔會點升得快
其實我覺得台灣youtube兩大奇怪位就係木躍未過200萬同nsfw唔夠100萬
反而一堆冇料到既channel都閒閒地過百萬
老鳩content farm都3.78m
老鳩啲題材唔太有地區限制性嘛
1.97
即係差最後2萬幾人,過年前2M 仲係有機會的
睇下仲有冇最後推人訂閱嘅活動衝一衝
你玩啲嘢外地人無感覺嘅就無乜好睇
應該最多多10k
好多人一見條片成粒鐘就無心機睇呢…
我就反而好鍾意咁長,食飯時唔駛轉嚟轉去
我都係咁話 唔洗搵片睇
最好有個半鐘,可以慢慢食,飲下野
所以無人估到香港第一個破百萬嘅竟然係emi wong
佢手琴算勁
但重點明顯係
pan明買明賣抵佢200萬啦
反而眾量級憑咩

身為nsfw fans見住係咁比一堆廢channel壓係上面真係
之前Google講得岩 nsfw太fans向
利申我都係fans

百祥話如果蔡哥成日叫阿良上車滿就出發,公司可能會有微言,解決方法係搵一集搵埋佢上去
即刻走左去google下ppt點講nsfw

其實某程度上都講得啱
依家既片有時真係太廢
好似之前搵培根包餃子果條咁
今年叫做得考盃,吸餐車同埋梅伯果幾拍戲咁既比較好

但係佢地上面果堆真係次次想理解下點解咁多sub都冇感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞