<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [12] -

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
果陣直播都有講 之後邰哥私底下同佢傾左好耐
我都覺似係阿部谷起佢地
泱泱簽左麥卡貝幾年但之前都未有個人channel
係阿部入黎冇耐, 2020年泱泱先有
希望泱泱可以多d同唔同youtuber合作, 一齊yo下
巴打知唔知幾時既直播
其實好多係做綜藝節目啲通告藝人。

不過泱泱無乜幾多出路㗎喇,賣肉又太老,始終不斷有後生女湧出嚟,連佢以前嘅lamigirls啲後輩都要停止賣肉
一直都冇睇韓團日團,但睇唱會見到阿部跳舞先知原來係咁pro, 首shine shine the night身體有好多細節動作,唔係個d業餘dancer 郁幾下就當跳舞
個人覺得台灣d梗,係香港講係爛gag
特別樓上Ching講個個蔡哥,真係笑唔出

眼球中央電視台個d gag就笑得出
energy首放手其實係咩事,點解次次都笑佢
阿部做到鯰魚效應
其實都唔算係笑,嗰陣energy當紅,最出名就係首“放手”,隻舞又有記憶點,係嗰陣經理人合約問題搞唔掂,最終喺好紅嘅狀態下解散

阿圓同金針菇睇演唱會時,金針茹好驚訝點解全場觀眾都識唱放手,阿圓同佢講放手係陪佢地嗰代台灣人成長嘅歌
蔡哥嗰d……好笑嘅就係梗,其他嗰d叫冷笑話,凍到笑唔出嗰款
我記得好似果陣涉及一間泱前經紀公司合約糾紛 有錢銀上問題 同埋木曜果陣未做起 搵唔到好多 佢先想離開娛樂圈 搵返份穩定工作
所以演唱會果度都話感激佢地相信木曜
3傻來講佢定溫妮賺得多
應該係溫妮
溫妮出面好多job,佢d job多數係kid彈俾佢
199萬
希望星期四200到
衝呀
開定新po啦要
睇咗幾次演唱會第3集,好感動

Kid真係好錫佢
食窮條仔
無木曜 我諗佢會退出娛樂圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞