[HOWAY THE LADS] 紐卡素告別西波討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
卜比sir 同肥賓
我記得kk第二次教果時都唔少人屌
肥賓唔用大米都俾大鬧啦,卜比sir 都俾人話成日用jj
咁數數下又真係無人無比球迷鬧過
多多少少都俾人鬧,係杜格利殊,桑拿士,麥膠倫之流就由頭鬧到落尾啦
卜比sir係契仔嘅年代
老舒計唔計
屌佢唔自己換衫落場
交到成績話之你派隻狗落場
當年前面有馬田斯,有大水牛,唔洗換衫啦。曉頓會唔會俾人鬧得比較少?
少好多
佢係最正路
唔係好記得
老舒唔係話過佢護級失敗定係唔識排陣?
錫菲聯贏波
般尼和波
EXCLUSIVE: Matt Ritchie calls Steve Bruce a COWARD in incredible training ground bust-up... with Newcastle boss physically confronting and barging his winger after being told he had done 'f*** all' for him in wake of public criticism for Wolves' equaliser

Sportsmail understands the dressing room has sided with Ritchie on the bust-up

source daily mail
Craig Hope好信得過啦
我諗Bruce唔頂得好耐, 內閧

睇完前幾日Shelvey個interview更加知Bruce同Shelvey有幾撚廢
炒得啦而家
還掂過左轉會期
到季尾都唔使再比轉會費出黎
咁隨時可以換人啦
又係得返十零場 俾你咁好彩再請肥賓級數都係降
依家真係唯有靠韋歴克
我估就算降班都應該會教到季尾...

其實jones上任之後真係踢得唔差,係真係傷曬D中前場球員咁解
不過講到尾今季要降班既話布魯士係一定要負最大責任果個中間果段十幾場不勝,又踢到咁保守,點都唔可能唔關佢事

再者,我唔信布魯士會有能力帶返紐卡素返英超
上兩次可以即時升到班既原因,0910當時球員能力真係超曬班,搵個球員擁戴既曉頓就唔洗點搞戰術就過百分升返上黎
肥賓果次就真係領隊功勞,執咗幾件肯踢英冠又真係超曬班既球員(ritchie/gayle)但都係要去到最尾3場靠白禮頓3場拎1分先拎到冠軍
開始明呢個球員點解會搵老母黎比較,佢後上果個能力真係唔錯如果阿狗想賣平平地幾百萬執返黎都好
下年都係似鍾斯擔正,
宜家D球員都開始唔服佢,鍾斯黎左之後就高下立見,就知肥布有幾廢
可唔可以推佢上佢打前鋒.....中場中出返大/細長工
或者可以試下新仔E.安達臣
第一日識肥布? 十年前都知佢廢
紐卡素內亂!布魯士向球員動粗勢炒魷

捲入降班漩渦嘅英超球會紐卡素,日前爆出嚴重內亂。據英國《每日郵報》爆料,紐卡素領隊布魯士同中場馬特列治出現爭執,布魯士更被指喺訓練場向球員動粗,消息指陣中多數球員都企喺馬特列治嗰邊,布魯士盡失球員支持下將會被炒魷。
今次內亂嘅導火線係上場被狼隊逼和1比1,布魯士賽後受訪批評後備上陣嘅馬特列治,未有向球員傳達戰術指示。馬特列治得悉後非常憤怒,即刻打電話畀布魯士要求見面講清楚,但布魯士就話要等周二(2日)訓練先至傾,令馬特列治更加不滿。報道指訓練當日,布魯士派助教傳召馬特列治去辦公室見面,但馬特列治竟應唔會再見嗰個「懦夫」;布魯士知道後即時扯火,衝去訓練場大鬧馬特列治,期間仲有推撞動作。
據報布魯士質問馬特列治嘅對話中,講過:「你依家想點?向查尼(總監)告狀?」消息指布魯士一直懷疑有球員向查尼打小報告,證明紐卡素將帥不和已經早有伏線。《每日郵報》指紐卡素大部份球員都撐馬特列治,舒維爾上星期公開支持布魯士後,亦引起其他球員不滿;唔少球員都希望紐卡素可以炒布魯士,並提升新任助教格雷美鍾斯執教到季尾。經過今次訓練場衝突後,布魯士嘅帥位已經進入倒數階段。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞