[HOWAY THE LADS] 紐卡素告別西波討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
btw布魯士而家D波一落後就好似發撚曬癲咁換走曬班中後場球員放曬中前場球員入場

跟住多數攻唔入又失多粒咁
Lee Ryder
@lee_ryder
·
1h
Graeme Jones started in the stands tonight but made his way down to the dugout after about 10 minutes. #nufc

因為比布魯士趕走咗所以輸咗

比Bruce趕左出場
功高蓋主
41212呢個陣,對兩閘需求好大,有時上得太前後面就會失位,因為冇左右中場去幫拖防守,輸第2球,舒亞走失卡希爾要負責任
係咪俾布老土降低哂要求
雖然輸左 攻勢又無乜 但我覺得接受到
全場禁住踢喎
不過打陣地唔是打反擊就唔識入波
其實踢得幾好 係把握唔到機會
費沙兩球靚chances,仲有舒亞同大卡頭鎚
場場踢到咁護級應該無問題
要讚牙朗今場好撚勁 cool到波
cool到波,滿場飛,仲有少少lead住成條前線既感覺
佢打10號位就最岩, 圍住佢黎踢就最岩嫁啦, 你知我知係肥布唔撚知
同埋印象中呀朗第一次有罰球射, 仲要差少少入
明明之前係阿特蘭大聯都入唔少,黎左紐之後比光頭擺住曬
其實一開始肥賓係用佢分波,係肥布擺佢打翼
唔知同佢身型薄弱有無關係
不過今朝個場睇落佢無之前咁易跌
借隻幼幼ig出5個post
唔知以為真係簽左尼馬
佢可唔可以頂軒SIR個位? 唔好搞呀朗得唔得?
人哋借連加特就即刻有得出仲入兩球
我哋就件幼幼就淨係出IG post
上場都唔出得
所有係deadline day既交易都唔會趕得切係周中果場註冊
https://twitter.com/nufc/status/1357252561888112641?s=21

Cls 原來呢球係老味後抽助攻
成個攻勢幾簡單
修仔係咪有兩個主力停賽?
lazaar 終於走咗
一個係新仔,另一個中堅已經打甩咗
atsu強勢加盟25人大軍,最已陣

不設防中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞