[HOWAY THE LADS] 紐卡素告別西波討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
而隊長係成件事無做過任何嘢......
聽講布魯士而家最少有三單野關佢事

除咗上面ritchie,上場要經傳媒通知先知無咗個正選既darlow,同呢幾個月被不明棄用既基9都有不滿

感動既係布魯士又變返被炒大熱
其實基9係上年下半季多出場啲姐,佢有咩資格不滿,仲要今年有 Wilson
上頭請graeme都知咩事啦
事實上布魯士係講一套做一套,基9未踢得果時話佢好撚有用又話係球會最重要既一部分

事實係基9就算係wilson缺陣都無乜上陣機會,仲有時候連後備上陣既機會都無

所以基9應該係唔滿意布魯士講一套做一套,佢以為自己係第二選擇但係布魯士眼中似乎唔係
好老實講搵個剩係教過英冠既坐正都係一個好大既賭博

左手又係肉手背又係肉
妹頭都話熱身賽有機會上陣添,基9點計都係排第4,話佢第2真係門面說話黎
搏都好過繼續用肥布啦
所以而家係keep住肥布但架空住先,graeme 唔掂即刻俾肥布打返骰
球員上陣時間不足有不滿係好正常尤其是基9本身係想走,因為布魯士既說話令佢有留低既想法,到而家先發覺原來布魯士係昆鳩佢,基9唔嬲就假
如果鍾斯都搞唔掂,踢返布魯士果隻靠運踢法
以佢今季既運勢都唔洗諗護級
邊個interview?
得番12場,有4場big 6, 當你36分護到級,即係8場追10分,而家都無乜得諗
早幾日舒維開到聲支持布魯士
布魯士手持鐵棍往死裡打
堆田區brothers
話時話
個jones 係咩來頭
堅有料到
其實jones可能只係做咗一般人會做既野
證明前面揸住麥明詩阿米朗wilson都踢埋d鳩斬鳩縮足球係幾咁on9
唔好咁講
佢防守同遮線都係有組織
分工都好清晰
跟開以前韋根個馬天尼斯
不過自己帶隊就麻麻
領隊同個球員打交咁撚on9?
不過講真就算係炒布魯士班球員都無say嫁啦

記得上季有球迷話想要返肥賓,隊長同個球迷講:佢都走咗啦你仲想點?
正賽隊友無啦啦打交都試過啦,球隊傳統嚟
好過早排lor

但仲係好鬆散,尤其中場中同兩閘
由無隊形到有少少已經係好大進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞