[HOWAY THE LADS] 紐卡素告別西波討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
咪係囉 寧願高空轟下博下手球嗰哦仲好
訓左無睇,不過應該又係西波黎?
西布朗踢法冇變,搶到分係好彩,富咸成場不停走位迫搶,係贏到兩球先收返後,跟住再望下我地隊西波,睇嚟3月應該同富咸換位
明智決定
又唔係好差,對面打得幾好,加上杜曹戰術真係有效
佢地班球員好成功利用到我地迫曬上去既空間打4v4/5v5既反擊
防守果時亦都將我地既攻勢迫曬到右邊,maximin上半場接近無波掂

今場maximin腳風真係麻麻地,都無乜點過到人wilson唔係到始終係一個大問題基9好似唔多識靠邊踢,祖連頓繼續0存在感
同埋真心想換返杜生守龍darlow唔係踢得差但好多細節上既野真係無杜生做得咁好
係正常表現,但車仔明顯高一班,所以都無咩機會贏,寧願早d訓
無Wilson 真係差好遠,gay9始終英冠料
反而Lewis 防守有d進步
起碼呢幾場進步大左好多 唔係下下一鳩野踢上去 而家連對強隊都敢去迫搶用波 但每次後防猜波都好驚
又真 真係睇到猜多左兩腳
darlow咪下下都一鳩野踢上去囉仲要十腳有成七八腳比返對面
龍門就真係一腳踢上去好過喺後面猜
而家隊隊後防比人逼死晒都仲要猜跟住一猜失就失波
因為你今場無睇
又變番猜猜下比番後面再比龍門踢上去
朗當借用費50萬, 成班高層轉會市場正廢柴,咁都做不到
Joey Barton has held talks with Bristol Rovers about their vacant manager's position.

下季可以會一會巴頓
呢隊係英甲果隊流浪, 可以下下季先
得返6分差距, 肥布瀨屎未
我驚下年會一會隻衰貓先
呢個分差真係好尷尬

又唔係話到好迫切既護級威脅,但富臨一追到同分我估聯賽得返十場八場,到時先換帥隨時又做阿寶
今季隻黑貓好大機會要踢playoff

反而果個efl trophy入咗決賽可能有杯棒
不過講真,我睇咗尋日果場波,富咸雖然唔至於話禁住般尼黎屌,但絕對係上風果隊般尼都唔係點做到有威脅既攻勢

追6分一定有機會起碼我地作客富咸果時就要放低3分先
同對愛記果場一樣,心諗呢隊係唔撚係富咸嚟架,全場積極迫搶仲要有效果,同上半季根本兩隊波,波比列特升左最少一個呢,家下前面用返個步大力雄嚟夾仲爽
呢家係望緊2月富咸贏唔晒兩場,3月後佢地個賽程都幾麻麻,不過最緊要剎科主場對我地
用龍虎切頂大米個位真心勁好多
龍虎切做到支點之餘又有大米無既機動力,又爆到一兩段仔
件maja踢落都算唔錯,唔知會唔會一腳申我地落去
希望唔會係大米踢我地落去
明明大都係榜尾 但睇人地啲控球同組織硬係覺得好過我地
每次見到頓哥控波都驚驚地
阿朗又係 無咩空位就好似腳震震咁
頓哥已經唔係廢咁簡單,直頭係hea
希望呢4000萬肥佬1蚊都收唔番
會唔會係對佢個時已經落左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞