[HOWAY THE LADS] 紐卡素告別西波討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
布魯士而家踢果隻迫搶踢法踢完60分鐘個個都收曬皮
btw,睇完呢兩場,發覺頓哥踢wilson個位係最好...(只係無咁柒咁解,基9同費沙踢到隱形)
darlow無左頭半季個態
好心就出返杜sir啦屌你布狗
對面曼聯個新仔Shola Shoretire原來係紐卡素出世

個名叫Shola老豆老母係咪老味神fans
早幾日黨報都有講過呢條友係紐卡素青訓
再加埋之前睇靜鷹鷹講車路士係紐卡素起咗間青訓學院

證明唔係紐卡素出唔到好球員,係紐卡素無本事留住班好球員呢十幾年青訓搞到一pat屎咁絕對係管理層責任
Shola
Shola
唔知寄誠鏞當年有冇恰過我哋啲U 仔呢
頭先search 下原來老味做左紐卡素既咩loan manager
所以 loan唔到嘢返黎
韓國體壇再爆新醜聞,兩個受害人透過律師匿名指控20年前在小學年代被兩個師兄多次性侵和毆打,從案情蛛絲馬跡顯示,其中一個施襲者,正是前國家隊隊長奇誠庸。

這個32歲球星所屬經理人公司已發聲明,表示奇誠庸與事件無關。

周三(24日)較早時間,事件兩名受害人的代表律師發出聲明,詳細交代案情:二人均較被指控的球員年紀細一年,2000年1至6月期間,該球星與他的隊友強逼他們發生性行為,如果二人不肯就範,便會被「無情地狠打」。

該律師形容,涉案者「是近日加盟首爾地區一間球會的星級球員」、就讀全羅南道的小學、2000年為小學六年級生,加起來之後,去年7月回到韓國球隊FC首爾落班的32歲球員奇誠庸,名字呼之欲出。
Steve Bruce has dropped Karl Darlow for the first time this season for Newcastle United’s game with Wolverhampton Wanderers tomorrow night, with the player said to be deeply unhappy at the manner of his omission.

一早已經要啦
今晚又要三點幾起身睇西波
又係凌晨西波

奶媽輸左場官司
今晚可唔可以贏返場

雖然支持用杜生,但咁樣處理法真係好難令人滿意
Darlow
hi
又出頓哥,好不安
mike dean
杜sir 好似肥左
阿朗
以為會入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞