鑽石王牌act II 240打後集中討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實降谷嚟緊戲份應該少過澤仔?
會唔會寫佢走人
轉校走人就停賽無得再打學界喇

應該下年到澤村有撞牆期
(可能真係做隊長要時間適應)
同時間就降谷carry +刺激澤村
講經咩,冇降谷一齊良性競爭澤村邊有今時今日呀
今屆比前園做真係純粹想谷佢戲份,之前都無乜同倉持御幸有交流
相比春市金丸,澤村同東條都比較少交集,如果真係佢做副隊要好好刻畫
又唔係咁講嘅,始終澤村練守外野&學變化球嗰陣都係東條幫過佢
同埋春市亦都比較內向,唔太適合上(衰D講句,如果我係佢阿哥亮介會出嚟反對
降谷決賽先發wo 我估佢起碼都投到第七局先到澤仔中繼
好期待決賽,應該會變投手戰,我覺得今年贏到稻實
降谷準備變大谷
上年出盡全力投得3局就比人捉到路,今年換澤村救場嘅契機唔知係御幸嘅錯判定降谷失投
王牌都8/9局先上會唔會太遲
輸1-2分應該可以8/9局換人
但睇個勢降谷起碼輸3-4分
鳴仔點會打哂9局
開頭打咗個新仔先啦
上年都冇得輪換
不過講咁多都係講經 至少下年先有睇澤仔落場
咁都可能寫捕手失誤
No,仲有金田
可以寫降谷直球比對手針對瘋狂安打,但係守備力保無失分
之後球數太多去到滿壘危機,澤村救亡
降谷壞毛病開局失一分 之後直落7-8局都冇失分
但夏天體能問題 搞到再有失分危機 之後換澤仔救場
大家估下 下年呢個時間澤仔出場未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞