期權倒欠牛牛錢點處理

1001 回覆
363 Like 27 Dislike
睇見樓豬個 case 就好似睇緊戒賭機構網入面堆病態賭徒個案
幾十皮老底無都夠膽all in 期權?新移民學生下話?
全力支持你破產橫掂你唔破對社會都冇乜貢獻
你睇低隻股咪有人會sc囉,如果唔係沽空班人食風呀?
期權好多組合嫁班新手唔識咪輸,賭錢單邊long算
唔係話以後唔洗申請信用卡,樓宇按揭etc..
其實老破都要還當你做野有$15000
你係要比政府收你部分錢黎還比你債主
當然你呢4年唔做野,可以唔洗比
屌你老母個個衝緊你仲企班吸血鬼
抵撚你死
追數公司都未必買喇,追個學生數逼人老破托咩
大叫光復香港時代革命, 再過英美又一條好漢
樓主學生黎
點會無人short,依家大大個人辦俾你睇
short仲有好多野可以做到,如果做covered short咪無事
一係你就夠貨去做short call,到左價你咪拎自己D貨俾人,唔到價期權金袋袋平安
一係就夠錢去做short put,到左就俾錢拎股,如果你係本身都想買既咪SH下,或者做short call賺下期權金,唔到價又係食哂期權金
呢位巴打無貨做short等於賭場賭錢,同做long個個賭
上面成班都無人答到點解會所謂「斬倉」
樓主唔撚識玩就返屋企訓覺
唔係牛牛「斬」你倉架,亦都唔關任何條款事,係期權根本咁嘅玩法
因為你隻short call升穿行使價之後,同你對玩short call個對手可以喺期權到期期限或之前行使期權
正路你對手梗係喺個最高位行使架啦,因為咁樣係賺最多呢個正正係short call嘅玩法,依架你想投訴人哋喺個靚價行權?

真係唔識玩就唔好學人玩啦
01班仆街成日唔駛做上連登又一日
記者朋友
一開就裂口衝上去,平倉都幫你高位平曬
Del app
模擬交易姐
正股仲要etf你sh驚死佢之後唔會升返咩
咁少事都夠膽入嚟同樓主開鬥慘大會
上連登就有故仔寫
同借左銀行錢唔還一樣道理
俾人搞個陣唔好問點解
做sc 係睇隻野橫行或者大機會跌

你做d妖股sc 佢爆升咪破產 如果我做sc 做9988啦
你認真?
點解做short call唔做long put?貪期權金?
爭幾多
屌你老母啊 支那01妓者
男既老婆老母個女做雞
女既日日比狗屌
連點分邊張係long 邊張係short都唔識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞