期權倒欠牛牛錢點處理

1001 回覆
363 Like 27 Dislike
咁即係要還囉
樓主個問題係問洗唔洗還
無所謂啦

You Only Live Once ! !
俾人斬咗倉啦
以前睇得多張家輝同埋吳鎮宇,
我以為會有收數公司上門敲門搵樓主。

除非樓主學巴治奧梁飛走左啦。
如果一定要買 我一定會long 邊有可能short 本來買樓 而家跳樓
拿唔好做傻野 去打工啦
Short call風險關孖展戶口咩事?
幾廿個唔會老破你(都係無得還)
不過第日你有資產佢又發現既可以去court追你數

FUTU為左自己reputation 我覺得唔會搞你 但你仲可唔可以係第度開到account就難講
犯法架
樓主平左倉未
係,最正路係咁,玩撚到債仔癲
人地行政慢 當左唔駛玩 計緊利息大佬因為你有哂地址個人資料人地唔急 同你慢慢玩
賴到皮係因為對證券行黎講, 落Bad debt同申請你破產佢都係蝕
一路拖落去唔還, 呢刻無追你數,唔代表佢以後都唔搞你
佢等你過幾年有d錢先搞你, 你最後都係要還
樓主讀緊書,咪咁天真以為可以唔洗還,如果你40萬走甩到,我諗支牛執左
民事claim就出現 申請法援玩 佢次次都要搵個負責人上庭 間野會唔會咁做先 特別知最後贏咗你都係老破唔還 間野9成9 等你個人生美滿先搞你 見你學生就放低條爛數啦 你估佢唔驚你老破咩
學下野
點解LONG PUT 咁穩都唔玩,要買其他個三樣?
借身邊人借錢還一部分先
再銀行借錢還,然後比心機返工每個月還錢
戒賭

唔想還既方法
-老破
-走佬
分期一般大概可以分幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞