期權倒欠牛牛錢點處理

1001 回覆
363 Like 27 Dislike
筆數算大, 應該會追你
點解要short妖股
係咪落單時搞亂咗long同short
睇小連登仔
牛牛只求打個和 希望大家用得開開心心
破產啦 short side不嬲唔係學生股神玩
乖乖地賭下錢鳩call咪算
依家啲人吹緊中六未DSE已經渣過百粒
Btw all in all唔洗死既 呀侵都破過產 努力啦 翻工對沖
而家係牛牛承擔左幫左樓主還
條數變左樓主欠牛牛
睇返 client agreement 啦
樓豬中國人黎去咩英國
過來人忠告 諗方法借銀行黎多鋪 輸左就老破 唔洗聽連登仔鳩up 破左產無人生 你私人市場黎講都係人一個而已,唔好諗自殺果d無輸出力既on9野
襯依家稅季借住稅貸或者天星個私人貸款還囉

40幾皮雖然唔細,但咁就破產好似哂左d
想問下各位ching係咪都係買 long最穩陣
因為最多都只係輸少少 期權金

同埋黎緊如果short squeeze嘅話

咁應該買 call捉佢爆升 定係put 等佢sq完跌個下?
認真 你覺得好出奇?通輯唔係話即刻上門拉你 係警察系統有record 查你身分證查到會拉你返差館 無事就慢慢民事告你
陣間樓豬比人告,上面班教走數既又唔洗上身
抵撚死啦 成班讀緊書 錢未識賺 個個玩股又串77
支牛呢輪都賺夠,只求打個和大家開心
一隻GME見盡千瘡百孔 唔識真係咪亂嚟

支牛一晚都唔只賺50萬啦 有得拖就拖住先
正確做法 牛牛可以點做你丫樓主 傻架咩?Del app down另一個

Problem solved
講真牛牛追你再算啦. 收到律師信再睇點拆
點睇樓主都係一心諗住拎權金食個老麥
斬唔切倉嘛 唔係跳升200%樓主應該唔會咁慘
搵收數公司淋紅油追錢
Agreement你老母啦
依家係佢斬唔切倉呀on9
牛牛唔撚識斬倉就唔應該俾樓主開sc
你地真係完全唔撚識

Agreeement大撚哂?唔還你吹鳩漲?
自己naked short 用負油價比,你叫林鄭同情你幫你追囉
人地咁大間劵商邊有可能唔駛還,
條文一定極清晰
唔係要你住址證明做乜

天真完一次輸晒仲諗住天真多次唔駛還?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞