[viu]韓劇 哲仁王后 (3) - 星期六一齊食拉麵啦

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
閹左韓深嚴已經改左未來啦 奉奉都話救哲宗等於救自己 會改變未來
我諗最後結局應該唔會跟足歷史 會變平行世界
希望係happy ending
支那個套叫咩名?
太子妃升職記

韓飯啲圖真係做到好鬼靚
麗個時真係喊到收唔到 啲眼水係湧出黎
本身mama同金炳仁咀個度仲好地地 戥佢慘
而家佢想做到愛嘅反面係恨又做唔到呢個境界
雖然我係支持mama唔好收兵但係哲宗都講左真係無炳仁把柄 如果mama唔係咁hurt炳仁而係懷柔會唔會令佢同哲宗嘅生存率提高
唔會啦 就算係點 佢都當正哲宗仇人
哲宗對中殿差 ——唔會放過哲宗
哲宗愛中殿——利用中殿——唔會放過哲宗
呢個癡漢
本身好似有番外(現代相遇),收視唔好cut埋
總之中殿唔係佢嘅就嬲鳩
又眼濕濕咁望住佢
昭容咁樣
食雪條個part 個唔L係掛 樣真係
睇rm先知原來崔尚宮係80後
唔撚係掛
原來得41歲
off topic
申惠善套謹此一次的愛情 李東健都幾乞人憎
個樣草食,去妓院聽音樂俾媽媽生話變態,但對娘娘行為勁肉食

其實好多劇男二都同男一搶女主但都好討好好受歡迎,好似想你俞承豪真係做到個種可恨之人必有可憐之處同奇皇后朱鎮模為左女主可以唔怕死擊退一大班刺客之後仲為左保護女主甘願俾池昌旭殺死,不過堂哥似大學生追有男朋友師姐/Miss 追唔到死纏爛打同妒忌人地男朋友個種男仔
堂哥同佢二選一你會選邊個消失
咁一定李東健
係女兒身就唔係問題啦
等待星期六既時間,我又補左TSKS中字版
SHARE 下第15-16 集我比較鍾意既位 ,唔知大家會唔會對呢幾個位都有同感
先CUT SCREEN 第15集:

我地主上最了解奉奉中殿啦,開心就先開口鬧人,想多謝人就先去搵人麻煩呢個就係
奉奉中殿STYLE

哲宗: 唔好意思嚇親你永平君,我老婆係咁我都慣左

奉奉有自己既方法解決自己既危機,哲宗唔需要擔心,佢唔再係要人保護,被掣肘既舊昭容

天上天下,唯我獨專就係中殿娘娘張昭容,無一方可以轄制既野馬

我地主上不如擔心下第日你會俾你老婆調教成點

哲宗偷笑 1

我地奉奉真係唔使你保護啦,佢係你既戰友,賢內助,唔係柔弱既負累

哲宗偷笑 2 分明睇死奉奉迷戀佢既肉體

第16集太多,要訓教聽日再POST 大家有比較鍾意既位都可以開心SHARE下
咁啱睇完步步驚心麗,喊到癲咗
李準基好好戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞