[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (100) 踏入4週年✦免費送亞白龍+銀河眼登場✦

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
決鬥專區>卡片目錄
search你想要張卡
左上如何獲得
佢會指邊個包入手

再唔係你手頭existing有嘅卡
左下會有相關卡片
都可以睇下差d咩
新手岩岩買咗個多石起手帳,爬完文睇到組個真紅眼黑龍卡組好似易上手又幾勁,想問要幾多鑽

利申停起三巨神時代就無玩
睇攻略唔好睇中文網
中文網萬年唔update
要睇就睇duellinks meta
同埋麻煩睇頭post頭post係有update資訊
其實係邊到睇番黎 真紅眼都好似係1,2年前既產物
手機睇人地牌組link,點樣係 steam 到睇到?
定只係手機版先用到呢個功能嫁?
Only mobile
ok,我呢幾日狂解任同升人物
仲未決定到咒眼/月光/銀河
小心d石過期
應該今日最後決定,我唔知你地話銀河既大包(實體卡資料?) 會潛力勁成點
剩係知唔抽銀河我都可以用聖刻個系統搞隻銀河眼出黎玩下,昨日抽完mini v2 box ,有中魔法銀河卡,局部性台風
新包要抽三輪?
破滅的光子破裂個張升LV免費卡好似NERF/限硬
係咪要觀望下先
2輪夠
光子蜥蜴都唔洗3?
我估nerf技先 要扣血先到 而家無償檢索太賺
一樣想法覺得宜家好屈,搞到我都可能唔打算抽了
睇完覺得後手食一次坑就好難再展開
好怕坑
睇左好多唔同otk d牌組,都係差唔多起手順唔順
合唔切/無後排卡消對面都幾大獲
咁既話不始玩反免費版銀河 /etc
我係驚抽完2輪無咩潛力又NERF
但我我我個堆系列好似幾勁
幾張新卡+R6防展開

我諗我都係慢慢追兩輪
我我我個堆算唔算大路野?聽講呢隻game成日NERF
因果
終於抽左咒眼,試玩住先,玩落同之前d打法完全唔同,幾得意
但我過左鯊魚活動要等復刻(魔女術杏子又係屌)
有無巴打玩過魔女術,可否分享下經驗
有無巴打知點砌可以最少回合召最多超量怪出黎?
要100次超量先多1個額外位
而家傳送門打lv10一個回合一個回合咁慢慢超量好累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞