[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (100) 踏入4週年✦免費送亞白龍+銀河眼登場✦

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
想問雷龍要點打
除外又唔得破壞又唔得
唔知要邊個位斷佢
仲要成日混源龍接雷龍唔比人連鎖
打唔贏就加入
阿萊3大包
阿萊啲卡又限到咁,個包唔想追
等複雷龍5坐火箭18到20輸左一場 穩得好誇張
果隻r4超量 水咩潛伏者係點用 係要人地回合開始就發動?
頭先差一場升20dlv 因為自己on9操作斷送前程 之後果場比雷龍sm 好彩之後贏返 冇直插18
https://youtu.be/p-V8B6tT7GA?t=446

佢只係唔比墓地嘅怪/魔/陷發動效果 唔係直接無效佢地嘅效果 (cannot activate v.s. negate effect)

所以好似梅林呢類喺墓地有2速效果嘅卡 如果喺你出深淵之前已經落咗墓
咁無論係你發動先佢連鎖你 定佢發動先你再連鎖
你都係無效唔到佢嘅效果 因為已經發動咗

撇除上述呢種情況 回合一開波就發動實無死
咁都幾難用
要用龍亞打100次先解鎖到龍可
用3倍獎都係當1次?
針白龍掉白石個下 好似係
都唔係嘅 打白龍幾有用
打聖騎嘅話 可以迫佢喺唔optimal嘅時機用墓地張陷/梅林
仲有落咗墓嘅裝備都上唔返嚟 都唔算差
最好係抽牌階段先開
睇緊arc-v
game入面既dd係咪冇赤馬零兒咁勁
game既d/d仲有成堆卡未出
放啲棄番依出嘢垃圾中嘅垃圾嚟
我純粹係睇有咩卡 劇情是__但 飛住黎睇 見到有duel先睇
吸毒世界
dd,超重,銀河眼,捕植 下季潛力deck,除非唔出ArcV世界
arc-v大雜燴 淨睇duel都ok
連天上院明日香都出埋黎 仲大波左
劍鬥都攞番出黎玩...
嘩 arc-v個快鬥有張卡好屈 一張卡可以當兩張卡咁超量
又比運氣王玩死
用我我我 dlv19打7場 一張吹風都抽唔到搞到又係比重坑玩死 5l2w
仲有無人打Kc杯
請問點課先係最抵屌,除咗8蚊UR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞