[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (100) 踏入4週年✦免費送亞白龍+銀河眼登場✦

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有冇上王鯊魚deck分享
好有潛力
https://www.duellinksmeta.com/top-decks/
揀water xyz 有好多副俾你參考
啱啱MCS 冠軍又係水產
宜家1萬石左右4月到期,建議抽TG新包?
六花唔建議玩?望落唔知點解硬係上唔到大台?
咒眼隻補食植物差1張(本身有1張)
本身用開月光,咒眼己經抽左1輪,電子光蟲就剩額外同小小sr/ur
求各位大老比d建議我
咒眼補齊先
Tg包新手100%唔建議
等3月底細包同白銀包
六花暫時打唔起
咒眼你爭一張UR ?

主力條女我見有人用2張,個永續張sr-1張
因為我大部份既配卡都係抄F2p 個YT頻,望meta網就係完整d 補反d卡
暫時用月光係好容易自動解晒d任,咒眼唔知點解電腦唔識用,未贏過
最早過期d石係3月30
我回左係下面個巴個度,點都好唔該你地先
條女要齊3呀
同埋同包魔女術有潛力 仲有好多勁卡未出

Ai剩係識玩啲易操作嘅deck
嗯,魔女術我知道被人nerf得好勁,我見標準要齊晒d ur 同活動卡
都幾想玩嘿埋呢副
原來Ai咁蠢,我仲以為我副deck set 錯野,佢宜家會自動爆晒我d牌
魔女術啲卡係晒dsod杏子度
冇記錯個角色已經開放左 同傳送門都有佢

如果以後加強先補抽返就喊出黎
咁樣你都建議我最好抽定左先?因為共2次大包唔野小(18000石)
dsod杏子係度嫁 勁d張有用野係佢度
唔洗兩次
Ur光魔女兩張一定夠
火魔女最好三張 不過兩張都可以算數
然後啲sr都齊3就得
順便補返張咒眼女
好,唔該大老們
命運大師話3次銀仔必正面
但明明未過3次
都唔係正面
槍龍每次用3個銀仔,係咪就計用咗3次用銀仔
正面

佢計銀仔數量
唔係計擲銀次數
Tg要 玫瑰龍
有排都唔會出光 風版召獸
新player
想課白龍同亞瑟王套standard
上黎問下呢2套仲有咩額外要課
如果玩我我我就課埋我我我
炎王都係
呢兩副都係上位deck

聖劍其實變弱左好多
不過如果鍾意個系統都係可以玩嘅
聖劍未課就睇定
理由上都應該仲有t3 4實力
冇左平衡只係少左穩定性姐 本質都冇變
不過聖騎肯比少少錢既真係好抵玩 3副套牌再抽張n卡就有得玩
新player
想課白龍同亞瑟王套standard
上黎問下呢2套仲有咩額外要課
聖劍未課就睇定
理論上都應該仲有t3 4實力
冇左平衡只係少左穩定性姐 本質都冇變
不過聖騎肯比少少錢既真係好抵玩 3副套牌再抽張n卡就有得玩
konami id 轉資料 話我個id無資料可以轉 係咪可以收皮
玩純墮天都得
https://youtu.be/JVOA1pfKYL0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞