[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (100) 踏入4週年✦免費送亞白龍+銀河眼登場✦

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
覺得唔會搞白龍
都係風禁 除外限2/1
唔明
肯定好多deck都搞 你睇下天梯熱門卡片 好多卡都落係白龍到
吹起鬼會禁咩
要上手先有機會打otk
上手都未必有價值嘅卡
銀河眼加呢張你可以試下點贏

魔女術加防魔陷同真沉都唔一定贏到
銀河眼鬼會落呢張咩 上dlmeta睇睇
我當會落
魔女術又點防唔到銀河眼
銀河眼已經冇得出輝光帝
一係就要兩怪直上銀河眼
上完銀河眼開埋魔法除外魔女又點
魔女有張墓地發動特召陷
Otk唔到 魔女可以續戰 銀河眼續戰力係零
咁試問呢張吹起有咩價值

你要攞例子就攞啲otk王者deck黎講啦
我我我 電子龍
先攻抽到又唔係勁
然後後攻抽唔到又等踩坑
抽到對面企大怪/有手坑又係otk唔到

大部份遊戲王社區都唔鍾意重陷
仲想k社出羽掃大嵐呢類卡
仲要ban呢張?
而且佢係卡包sr卡 鬼會ban咩
牌平剛鬼5連勝,渡劫成功
剛鬼都幾剋今個meta
三王谷咁惡
洗技能?
樓上你走先,我幫你頂五秒
呢度有啲user 唔俾人玩直攻
新手一問,想刷技能係咪打傳送門最快?
應該打人用自殺deck刷得快啲?

有冇巴打教吓點玩
成日起手冇長老就乜都做唔到
最高攻得2600好弱 對面求其出都3000(白龍 銀河眼) 海豚又最多彈兩張 仲要蝕手牌
用自殺deck同人打刷得快啲 不過最好等有決鬥評分+1000嗰個活動先刷 效率會高啲
https://www.duellinksmeta.com/guides/new-players/skill-farming-guide/
最近研究完,結論係廢

要配粉碎先大力啲...羈絆之力都OK,再見了/我的怪獸卡基本上唔好諗住可以同主流拼。

最盡去到T3
副野仲齊過我個副 唔識玩咋?
走旋風 落多兩三場後台 副野係打煩同穩定 唔係快攻
先攻set陷賢士執白石掉 後攻你有3調和都可以用賢士執白石黎掉 白石既作用就係要黎掉 之後end turn召白靈龍除外人地陷
一抽到白靈龍上手我就唔識解後場了
戰場解 合r8 解 有冇replay睇下衰咩

打咩解呢個任最好
玩靈獸要先背熟説明書
不過太燒腦我都好耐無玩

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=29618&snA=20963
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞