[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (100) 踏入4週年✦免費送亞白龍+銀河眼登場✦

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
活動用快斗副deck唔知計唔計
玩得耐就熟
同埋有個小技巧
抽盒可以較抽哂UR或SR or both 就reset
咁樣慳番D石係冇謂包到
解鎖左
嗯,有問題頭先我明明場上有2隻怪獸2千攻
舒龍同帝龍,但佢無顯示比我用技能召出光子龍到手牌既?
光子龍技入deck如果有2隻2000攻以上既怪就可以係墓地拎番隻光子龍上手
我係直頭一開場都無唔見有任何技能咁
就算有2隻怪2千攻都唔見
冇 1lv得一招技 光子龍係入deck你要抽到完特召到 召技係比你隻光子龍係墓地而且你場上有2隻2000攻既怪先可以用
我嚴重懷疑bug黎,我出反去取消個技
之後重新再選呢個技,宜家入場先正式見到有技能啟動
抽盒可以較抽哂UR或SR or both 就reset<<但呢個功能會否通知我己經抽到第幾次包?
定都係要自己望一望去計?
睇你想追SR定UR⋯⋯
試過想追小包SR,但唔小心抽曬UR reset咗⋯⋯
又要再抽過
宜想等新包個評價,我存埋d石完全唔敢抽住
都唔差左個幾日
見YT預計入面得2張勁卡,3星同4星1900攻個張
光斬呢張野唔打光子deck都好勁 4階超量跳板
活動任我係解到既,宜家打pvp黃金2就卡住左(副牌一致性唔夠)
咁佢宜家講mini呢包野己經組到光子銀河玩?
唔洗特登等埋大包出?
組係組到不過銀河/光子仲有d勁卡 eg 暗物質
不過應該唔會呢一兩年出
就咁細包純fun deck
咁我都係死左條心算
同埋我睇到d片超重武者,又係1個大包ko,易唔易上王?
唔易
優點係打點夠高 又可以直按打兩次
缺點冇乜抗性 得張3星有墓效可以COUNT指定 但一般都係帶1-2張 同埋唔可以帶魔陷
依家環境咁多陷阱 中叩咗一兩張因果就可以投降
好彩都可以上到傅說嘅
多謝指點
暗征龍同佢啲同伴 (武裝光子/107) 本身都係俾R8 deck拎左去用
銀河眼本家要出R8又唔係快 搵其他deck求奇幻木幻水已經出到
唔好低估技能影響力,好多deck玩實咭/master duel表現一般,但係黎到DL/speed duel就係靠技能成功上位,典型例子:電子龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞