拜登撤銷特朗普的行政命令 容許中共進入美國電網

570 回覆
62 Like 1269 Dislike
https://www.trademag.org.tw/page/newsid1/?id=760605&iz=3

不要睇小美國太陽能技術
大型光熱太陽能 高效率太陽能板
俾支那仔屌咋,邊有你份
係, 你真係答中左, 美國人真係憎死呢D政客

對於香港, 我真心講, 如果拜登有力反共, 我都會支持佢, 唔係因為我反骨, 而係忠誠一定先係對香港.

呢個都係阿侵遺產, 佢驕傲講american first, 佢唔介意比人知, 係, 我以我自己國民優先

我學到呢樣野, 我都唔會介意講, 係, 講到利害, 我都以香港人為優先, 而唔會覺得自己係自私
奶呀奶呀奶呀
拜登: 屌 唔扮了
拜登暫緩特朗普所簽署的低成本胰島素行政命令
https://lih.kg/2377162
兩黨共識嚟,唔好得罪民主黨,等民主黨賺夠錢就會幫香港打中共(好似係)
說到底在港台和海外「華人」網絡,純粹用陰謀論創作故事、用中國宮廷政治角度看待美國

侵粉根本走唔出支那基因
睇美國人仆街最開心
一齊感受習爺爺既溫暖啦
「工人?關我地撚事呀,佢地全部都讀唔成書,我地民主黨全部都大學畢業呀」

仲要所謂民主之父李柱銘都係咁諗,佢前日出篇文都話撐共和黨既人讀唔成書

叫親民主既都係垃圾
抵死啦

美豬都係抵撚死
想教美國人講國語
會唔會多客都做唔晒
GTA 689被取代
好想睇美帝變共產主義國家🤗🤤🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞