拜登撤銷特朗普的行政命令 容許中共進入美國電網

570 回覆
62 Like 1269 Dislike
左膠又贏
成班intellectual arrogant
弊燈47個月undone既野 比侵47個月仲多
岩晒
巴黎協定
bulk power system係控制供電系統/據講同國防設施有關電供電網 再高階d 唔係真係local既供電系統
侵之前係容許用外國(不限中國) 去提供技術 開發建立相關設施
而侵又覺得個系統本身有問題 會俾外國偷雞攻擊 所以先要ban唔俾外國人參與

強國好似無真係參與過依個系統 只係預防性措施 篇文入面有講

As of January 16, 2021, then-Secretary of Energy Dan Brouillette issued a “prohibition order designed to reduce the risks that entities associated with the People’s Republic of China pose to the Nation’s BPS.”
香港有句話
條路自己揀仆街唔好喊
4年內美共連開燈都要睇中共面色 正
沒收槍權感覺會爆發傷亡
弊燈: 我都想反共, 但我同我個仔D屌細路女片, 黑材料同我背後老世叫我奶, 咁我咪奶囉
你啱
我唔會再對美豬期待什麼
爆發就當bonus 但唔會咁on9相信有大事發生
希望到時有人捉班左膠掉佢哋石仔
reddit 俾騰訊收購咗5%就變色
呢D野有支那身影隨時成個國家供電凍過水
支持
反正仆街唔係我
睇人仆街最開心
明顯講緊布林肯喇
有d人吊極都唔醒!等亡國啦!
幾時share 埋啲科技
左膠係唔會覺得有問題
等同於話Wuhan virus 就係racist
4年後 希望會覺醒啦
美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞