拜登撤銷特朗普的行政命令 容許中共進入美國電網

570 回覆
62 Like 1269 Dislike
在道德危機前和稀泥「菠蘿雞」的「中立」人士。
條友咪親自演繹咗囉
呢D情況, 一般係唔會, 個畫面應該係, 佢一個人望住個海, 做一個深思的樣, 黎一段獨白, 回憶mode

"我地成個社會, 都比拜登呃左, 呢個係時代的錯, 唔係個人的錯. 針對個人得失, 就係行返做錯的路. 愛同寬恕包容呢D野, 要永遠係我地心裡面. God Bless America "
我估係因為佢地認為登登一定會有方法同時應對氣候變化同中共, 所以先唔大肆報導呢單野

大自然既野 我都好想知兒登點解對抗
侵fans真係死 唔出嚟武裝保衞trump trump
莫講話改邊選舉結果
左膠同中共逐家逐户將你拖出嚟吊喺街燈上面都係應份
似黃絲咪又係得個講字
侵fans=黃絲=一文不值
移民吧
佢地自己揀
唔會,你睇吓香港人就知
冇人格的毒男喺邊度?人嚟,預備西瓜!!!
抵啦喂幾時賣埋啲f22f35
如果人在香港, 自己點會想拜登贏? 因為危及自己安全

同呢班國外左膠, 我真係無野想講
美國人自己會決定架喇
洗鬼你同我憂心咩
愈好
愛侵力、左膠殊途同歸 一樣害死美國
幾時有好過 條友個家族返生就係靠幫支那啲企業入美國
David txxg, 陳x業果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞