拜登撤銷特朗普的行政命令 容許中共進入美國電網

570 回覆
62 Like 1269 Dislike
小二

今日花生咩價位?
送美金俾中國 中國有錢起軍艦 美國又要再俾錢落軍費 China Joe
「國際戰線」左癌幾時出動遊說拜登?
@敖卓軒(敖狗)
@邵嵐

之前屌侵/共和黨就戰狼上身,而家拜登奶共就變死狗呀
登咩粉
5毛 就 5毛
係電力網
唔係電訊網
其實問題不大,就算中共公司斷電都係唔會斷美國電力
電力市場從來各國都係國營公司話事
開放得電網都叫問題唔大?
總統自己選 未來四年有排玩
電訊唔使用電
美軍要買定啲人力發電單車
清楚香港問題既港人,推爆比美國人!
條路自己揀
庆祝美利坚特别行政区正式成立!
一開放又整更多喇
條路自己揀 亡國已成定局
取消應該唔可能
但係扮瞓扮盲就一定
厲害了 我的国
佢老婆間公司直頭可以被判定為外國代理人喇
不過DOJ唔會做
平同美國條線有錢收就得
我諗係保就業問題居多
係暫緩90日喎
不過之後會唔會撤銷就唔知

c) Executive Order 13920 of May 1, 2020 (Securing the United States Bulk-Power System), is hereby suspended for 90 days. The Secretary of Energy and the Director of OMB shall jointly consider whether to recommend that a replacement order be issued.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞