拜登撤銷特朗普的行政命令 容許中共進入美國電網

570 回覆
62 Like 1269 Dislike
just like hk
重有nasa, spacex
裡面請一半華人就夠
即係開門請賊
最後我要說:我接納自己會錯,也願意認錯。如果1月20日Trump真的連任,並拘捕「叛國者」;如果Biden上任4年後,美國真的變成中國的一個省,而台灣真的被武統;那麼,我願意認錯,公開承受眾人批判。這就是我和袁爸爸、吳嘉隆、陶傑,甚至王丹的分別。我膽敢再下一個判斷:香港不會因為Trump下台而消亡。因為香港的反抗精神,從來都不是靠一群狂熱Trump粉、靠哄騙愚弄搵食的KOL,以及在道德危機前和稀泥「菠蘿雞」的「中立」人士。香港的未來,從來是靠一群勇敢、有智慧,並願意堅持原則的人(利申:不包括我)。

文˙莫哲暐

支那又贏今次美帝仲唔玩鳩完?
講真我以前後生個陣真係以為外國嘅左同中國嘅左係兩樣野
近呢幾年就明點解共產黨話自己係左派 根本就一撚樣
戲都唔做
係咁架,學人地習大大
公開話,我地係有自由,我地無迫害人民
講一套做一套
莫哲暐出嚟
大國勃起
條友都戴撚哂頭盔, 其實佢個心好虛

如果Biden上任4年後,美國真的變成中國的一個省,而台灣真的被武統;那麼,我願意認錯,公開承受眾人批判。這就是我和袁爸爸、吳嘉隆、陶傑,甚至王丹的分別。我膽敢再下一個判斷:香港不會因為Trump下台而消亡

講到咁撚大, 不如講埋 "如果中共上台, 地球大爆炸, 我願意認錯" 好唔好?

呢D人真係唔係普通賤格
國家基建都俾第二個國家整 美國大把錢唔好講話無錢搞 條友真係唔識
學術界over my dead body
香港海外研究生民主聯盟成員、加州大學爾灣分校社會學博士生 - 莫哲暐

條友同敖狗一撚樣,準備食白登開放移民條水做美國人
生產比支那,分解比非洲,自己最乾淨
但今次可能返唔到轉頭
Cheap唔cheap啲 美國變省大家都係抽下水 純粹笑鳩佢會聽支共支笛 但條友當真 仲做評論員???
幾時撤晒啲關稅?
搵唔到有呢單新聞既link
真係無估錯, 我都預左一定人在外國, 先可以咁左膠
盲撚?
假膠一名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞