[Welcome Mandzukic!] AC米蘭球迷光時討論區(202)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
聽日係咪出得
之前已經出左隻歌
似模似樣
我見livescore寫下個禮拜,不過因為兩隊都要踢意大利盃所以post唔識串
佢會唔會太外向
SKY SPORT - Soualhio Meite is a strong candidate to start the match against Atalanta from the first minute, but not in midfield, but as a central attacking midfielder behind Zlatan Ibrahimovic.

皮蛇又有新戰術
記者聽錯,係文迪蘇傑咋掛
咁快SI, 但30M 以我地咁乞衣應該唔會買斷
可能假攻中
落場都係做防守
變433
我覺得借住睇睇乜料再買都好,始終我地有ffp呢個緊箍咒
我蘭對上一個英撚係咪已經係碧咸
艾沙拉維已經與上海申花完成解約,將以自由身重返羅馬,據悉艾沙拉維放棄了最後18個月共計2000萬歐元的薪水,回到羅馬後他的年薪為350萬歐
應該25m歐元左右
只借不買大法
咁貴點買, 車仔西女人借幾年都唔會收平D, 咪當多個人用囉
去左李城果個都唔只呢個價,咪睇下馬隊眼光點,有半年版,好過齋幫人養仔...
米蘭係咪意甲最多球員中武肺嘅球隊?
定係其實好多隊都係咁但無乜人理
印象中好似米蘭市所屬個區係全意大利爆得最勁個區
安答先係最勁,10月果時好似10幾人中,我地僅次於安答
讓球
AC米蘭(主隊勝) 阿特蘭大(客隊勝)
AC米蘭[0] 2.06
阿特蘭大[0] 1.79

派錢
新奇雲保定
今晚1點算早踢
AC米蘭 對 阿特蘭大

軍情

AC米蘭翼衛迪奧靴南迪斯感染新冠肺炎,加入傷病名單;射手伊巴謙莫域上輪聯賽回復水準,獨取兩球,而剛加盟的老將前鋒文迪蘇傑仍有機會亮相。中場沙利麥卡斯上仗「兩黃一紅」被逐,今場與黃牌夠數的後衛阿利斯奧羅馬洛尼,一同坐波監。

阿特蘭大剛戰靠復任正選的前鋒路爾斯梅利爾建功,才逼和烏甸尼斯;該哥倫比亞射手亦取得今季意甲第10球,今場仍會先任正選。另一哥倫比亞鋒將杜雲沙柏達先任後備,上輪聯賽只以後備上陣的伊利錫則會擔正,與馬利路夫斯基負責側擊。

AC米蘭
停賽:阿利斯奧羅馬洛尼(後衛)、沙利麥卡斯(中場)
上陣成疑:/
受傷/缺陣:迪奧靴南迪斯(後衛)、馬迪奧加比亞(後衛)、查漢奴古(中場)、伊斯美賓拿沙(中場)、拉迪高歷(中場)、列比錫(前鋒)

阿特蘭大
停賽:/
上陣成疑:/
受傷/缺陣:柏沙歷(中場)

今晚死梗
Theo假陽性喎 咩報館嚟-.- 亂鳩咁寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞