[Welcome Mandzukic!] AC米蘭球迷光時討論區(202)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
是但啦
唔差在半年人工
笑左
對中下游都係駁腳
完全過唔到人
本身又唔快又唔撞得
diaz個啲一轉身修正一腳就過到
真 明明有條件踢442
皮狗係要擺錯位
搵個187中場中去頂攻中位
今場擺明輸皮狗啦,做咩又集火屌牙東
坦白講我覺得牙東個問題同牙豪一樣
冇信心+定位唔清晰,先搞到落場迷失自我咁
半季就屌到地底泥,講廢佢點都唔及早2年既卡富啦
佢有幾次落左中埸搶波,仲要係搶到
皮狗係咪始終都係幻想緊牙西係創造型中場 擺出嚟可以hold波造波
但牙東啲one touch真係好柒
次次都係禁區邊送返比人
我想知皮狗賽後講咩
我真心想了解佢今場係想用咩戰術打真藍黑
定真係佛系教波
米蘭youtube有條片訪問牙東以前啲教練 都話佢首先係加度素型 傳波係後來先開始練出嚟
咁點解唔試下拉後啲美帝,當佢派路當年都要兩個中場逗佢啦
牙東信心係增加緊, 但佢d控波, 防守, 走位幫波, 向前傳嘅串連, 都仲係差, 依家個感覺係佢仲差過蒙隊.
今場嘅人腳擺442可能真係好啲,全部位都叫有後備,但係都無得如果架啦,一嚟唔知佢地有無練過,二嚟新報到幾個球員唔知夾唔夾到
邊個係阿西?
無啦 M子跑兩下都冇乜氣 個人啲動作硬晒 完全未到比賽狀態
牙東咁撚西 直接叫佢牙西算
牙東變牙西?
協防同造波唔同,今場無查漢前面緊加要幫手組織進攻
本身佢做第三中場係d杯賽歐霸培養下係幾適合既定位, 想佢作為爭4球隊正選場場交足課睇黎有排未到
kc?
無預牙ben傷咁耐同古力完全負作用
發現原來真藍黑咁踢成場得一張黃, 勁撚到
今場幾個都無態,不過皮狗攞錯陣都好大影響
唉屌完佢 都係幫自己做返啲期望管理 20歲姐 媒體吹大咗 本身都預佢打得幾好 係同理想中嘅節拍器有啲距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞