[Welcome Mandzukic!] AC米蘭球迷光時討論區(202)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
唔好咁啦,當日有睇場波嘅好多人都贊成買佢返嚟,估唔到真係買咗,仲要好平,俾啲時間佢有可能成才嘅

利申:無睇嗰場,所以覺得買佢返嚟都係當抽幼幼扭蛋
踢法上都有少少格食格,都係機動形,不過真藍黑成熟過我地好多,加上太多傷兵
反而失第三球見到文迪蘇傑追到返禁區頂
廢東同c7 就真係廢, 暫時睇唔到廢東有任何優點, 甚至覺得佢無得救, cafu唔啱位都打得好過佢. c7 至少勤力, 但d波去到佢到, 完全無用, 好多時回傳,過唔到人,同跌低. 佢要用好多場先見到佢有一球威脅嘅傳球.
[DLS] The scouts from servals club attended the match against Atalanta in San Siro. However, Parma and Genoa have given up to bid Mateo Musacchio due to the poor performance played of the player.
我冇睇到咁低, 而家屌個d當年咪又咁屌隊草卡拉
3線都比人禁住踢
啲配合完全比人睇通哂
仲要換埋leao走更加無爆到下
相反綠帽俠係中路都可以又過人又遠射
本身都唔預佢踢, 估唔到都出到場
本身都預左等季尾完約,無損失
牙ben同查幾時出返嚟
防守本身都唔預佢有,但本身又明明身體質素算中等,踢出黎又唔係個樣
最大獲佢作為節拍機,啲現位已經死得,啲傳波都好差,正常佢傳啲波要隊友舒服一控就去得或者順腳就one touch pass, 但係佢個啲傳波,就算冇人拍,都可以傳到唔啱位
c7呢啲一對強隊逼搶強度高啲就0作用,要隻翼協防我不如出dalot
一個自家青訓,一個出面買番黎呢幾年係出面買番黎既意大利人無人個成材
伊力錫成個拖舟咁, 今場加斯柏完勝皮蛇
查中武肺最少兩個禮拜啦
真唔真,一踢完就有新聞
見佢有下標波標到落左中場
肥牛都要落中堅位
呢條柒頭駛鬼scout咩
皮狗仲要係無部署過點防綠帽王
雙防中都係打到無防中咁你話死唔死
人地就真係針撚死左皮狗
打撚到波都傳唔到過半場
牙ben傷咩傷咁耐
佢啲positional awareness 差撚到痴線 啱啱有下見住佢望到有空位要去補 隔咗成秒先如夢初醒行過去補番個位 卡位遮線又冇 都唔計佢兩下就俾人扭過呢啲
Kalulu有冇消息
今日係連隊草防守都係柒 皮狗唔負全責都唔得
人地中前場個個都大大隻,正路都應該用美帝拍隊草打防中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞