[Welcome Mandzukic!] AC米蘭球迷光時討論區(202)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
成隊有士氣係唔同d
未,應該都大機係dry loan借過去
diaz應該唔買啦, free波圖件攻中黎
Diaz越踢越入局,又唔買?我地缺佢既盤球
仲未續到約
下次要加返落走數區
依家係dry loan,一開始皇馬已經話唔賣,但係米蘭有嘗試去傾可唔可以option to buy,如果皇馬唔肯都無計
樓主pin番咪得囉
R租多年睇下點
Diaz本人意向係點
記得佢初初嚟嗰陣好似唔係好想踢我哋咁
醒目既就會留低
返皇馬都冇得踢
應該OK掛, 番去佢又唔係拖舟契仔, 奧迪加特都冇得踢何況佢
睇佢ig同theo 卡斯 好fd
拖舟契仔係邊個,牙康介紹下
Vasquez Asensio Isco 呢三個
同埋皇馬打433, 攻中無運行
Isco都係咩?
上季都仲係 今季冇留意唔知
Tomori今晚嚟體檢

其實幾鍾意Papu Gomez
係market度完全無人掂
賓施馬呢?
有料到費事叫契仔咁衰
落機了
今季黎左好多黑人
繼續補強 帕爾馬有意簽下前AC米蘭箭頭

據意大利媒體報導,帕爾馬有意簽下哈化柏林前鋒比亞迪克(Krzysztof Piatek)。

在租借簽下AC米蘭右閘干迪(Andrea Conti)之後,帕爾馬在冬窗的引援腳步仍然未停止。據Transfermarkt報導,帕爾馬有意將哈化柏林前鋒比亞迪克帶回意甲。

在AC米蘭沒有獲得成功,這位波蘭前鋒近年的發展仍然不太如意,本賽季他為哈化柏林在和項賽事出戰17場比賽,貢獻4球2助攻。

據報,帕爾馬,熱拿亞和祖雲達斯等球隊都有意簽下比亞迪克。Football Italia更指出,祖雲達斯可能用貝拿斯迪基(Federico Bernardeschi )和哈化柏林交換比亞迪克。

比亞迪克目前在Transfermarkt上的身價為2100萬歐元。
帕爾馬咁有錢?

不如要埋古力先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞