[Welcome Mandzukic!] AC米蘭球迷光時討論區(202)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
下場打國米肯定全正選
之後比人屌打輸埋,再傷咁一兩個
正式崩盤
諗住FIFA更新用M子玩吓
垃圾EA我以為自己玩緊Hitman3
及時一盆冷水
但每次諗住膠層會醒水既時間,佢地就會話轉會已完...
433陣仲要後備nigga 打正選真係唔知皮sir 諗乜撚
主場輸成3粒
尼馬包皮呢啲有bug唔計啦
如果米蘭有個正正常常
有突破能有嘅就好

尋晚有突破嘅得diaz同leao
換埋leao就無埋

希望theo快啲操返起
尋晚個態差到
廢好多
33號個仆街起碼要食一張
啱呀咁撚賤都無事
AC Milan had a lacking performance last night against Atalanta. Nothing worked in the favour of the league leaders. Zlatan Ibrahimovic and his teammates did not play their usual game. During the play, Duvan Zapata started a provocation with the Swede champion, and here’s how it went, according to Il Giornale:

Zapata: “You can’t finish a game without penalties. Do you want the 13th?”

Ibrahimovic: “But what are you talking about? I have more goals than you have matches in your career.”

Hopefully, the team will be able to bounce back in the derby on Tuesday in view of Coppa Italia and start again a series of useful results

表弟想串鳩伊巴
劇本係先出副選上半場輸一粒
下半場出番正選然後傷兩件又俾人入多粒出局
伊巴心諗:行撚開啦屌你老母...
岩岩走左入幾個唔同隊既球迷po
發現真係得我糷先咁驚燈死隊波
其他隊啲球迷都幾鍾意打飛機
係咪我糷傳統黎
利申新人
因為米蘭好忌一樣野
連佢名都up唔出
19場入波先得個位數
Google吓連獎杯都冇隻
頭先傻邦係咪差d烏龍
當你睇過早場食素個post就會明
係, 呢度乜柒都話燈, 講中又話燈, 相反又話燈
自信!!!
你睇真藍黑一野將我地打到落地獄
慘痛回憶
一命嗚呼
真,有時想講d positive既野又話燈
真, 你見上面手足又bin鳩我屍就知咩事
你點同你個標題咁搶口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞