有無行山鞋介紹?

520 回覆
13 Like 7 Dislike
成日冇嘢做去行下山啫 高手有排都未到我
連續2個禮拜行勻成個銅鑼灣都冇貨
想問有冇人著過cloudventure?
本身想買speedgoat 4但周圍都冇我size

想比較下cloudventure好唔好著
平時咩類型嘅山都會行下,最大concern係夠輕同防冼
我果次係喺sky park果間問
sales直頭話無返貨期
carousel有人放,不過唔買2手鞋
揹開full gear, 著boot 穩陣好多

同埋有得出嗰陣有出去海外行

睇閣下需要啦
可能係個鞋底抗扭能力唔夠, 試吓將隻鞋好似毛巾咁扭就會明
我淨係著過hoka, nb同asics呢3個牌子啲跑山鞋嚟行山, 後兩者我覺得個底都算比較襟磨
Trabuco 9 gortex版(黑橙同全黑)12月下旬出, 淨係得海運同太古城果兩間asics直營店先有得賣; 依家運動家開果啲asics專門店都有Trabuco 9賣, 不過啲碼應該都唔係幾齊
仲有冇女裝?
岩岩買左對asolo v底mega grip
七百幾有交易
你著咩size? 今日係油麻地reecho好多男仔碼都仲有
貴唔貴?
貴, 依家整一對要2千7
columbia出名伏,不過我未著過

呢類老牌子嘅話我覺得the north face會穩陣啲,有幾款有v mega grip底,價錢都係咁上下
除咗9,都想問下GEL-FUJITRABUCO SKY同FUJITRABUCO PRO有咩分別?
普通行山,唔係跑,邊款好啲?
US11,想問下佢標幾錢?
$1400九折,我以為US11應該好多地方有貨添
之前BF 買 North face megagrip底都係 5-600蚊到
請問係喺香港網店買?
美國
另加4磅運費
我著緊cloudultra 好舒服透氣 又靚 咬地 但lol 覺得會唔太耐用
試左altra lone peak 5同olympus 4
2對個底唔同, 同埋olympus感覺淋d
我唔跑山, 咩類型既山都會行下
邊對會好d ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞