有無行山鞋介紹?

520 回覆
13 Like 7 Dislike
SCOTT相對一般跑山鞋重 其他方面都幾滿意
我果對一年左右鞋頭同鞋底爆開 要搵AA膠痴住 唔知係我唔好彩定點 而家用黎行相對輕鬆路線
Hoka個底勁快蝕⋯
清指緊咩model? 如果係 speedgoat 4嘅話,megagrip呢啲咁啜地嘅底其實好軟同易蝕
有冇清知altra又易唔易蝕?
你係著enduro定其他model?
我應該行乜都會著佢咁滯,所以想搵對全能同襟著少少
Speedgoat 4 gtx
赤足世界第一

上山 下海 出街 路跑 都可以搞掂哂

Bedrock 有機會都想試吓
請問有無d輕身既行山鞋 推介
salomon slab pulsar
on/hoka啱跑山/輕量/靈活
想要保護高啲就salomon/colxxxia

Keen嘅行山鞋保護高但jasper好重
平時出街著okay行山唔建議
hoka個底勁厚唔係人人啱著…
真係屌佢都費閪事
邊度有多啲Altra 試
有冇人着緊New Balance Fresh Foam Hierro V5
想知好唔好着同埋跑山performance 點
Jordan
Arcteryx Aerios FL GTX or Norvan LD 2 GTX
Arcteryx Norvan LD 2 GTX

對SG4 2個月跑同行大約200k
部分釘已磨超過1/3
估計1000k內玩完

不過夠輕夠咬避震幾好
蚺蛇尖淨腳上落都冇乜問題
enduro呀 有唔少朋友都著得好地地 可能我果對放左好耐先賣都唔定....
強國牌子 唔會推介啦
想問埋問下行山杖
Black diamond 定杖一好
杖一強國野
梗係BLACK DIAMOND 一係SCOTT不過貴少少
其實black diamond都好貴
支支都差唔多成千蚊
我就係喺度諗擺到而家我先買好似唔係咁好巴打嗰對係幾時買嘅?
19年中買
呢排各大運動/行山店都減價 可以試下咁多間先決定都唔遲 平過SCOTT大有人在
又輕又摺到 方便過普通既好多 同埋唔算最貴啦 2000都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞