姐早消息:個垃圾政府準備逼所有抵港機組人員隔離

291 回覆
84 Like 24 Dislike
唔係14日,上次長榮單嘢有講,話如果要隔14日,長榮要將現有service 再減9成
咪就係得啲恐懼撚驚囉
生生性性無inbound write up 咪得
豁免檢疫既繼續豁免

全香港各行各業就幫佢埋單
咁請問到時零售業仲可以賣咩呢?
CX以前最盡做到90分鐘long haul flight full load in&out包入油推機,不過依家no pay佐咁耐仲有冇人肯幫你咁跑就難講喇
Apron d人去晒cargo ramp
有健康碼就可以去深圳搭支航
唔係既仲有人,不過我地唔好相認啦
宜家先黎鎖國 on9
支持要佢地隔離。 比錢租酒店

人工抵唔到酒店錢
倒貼打工
國家終於有任務比based crew
攬炒
當你每日計埋貨機,有 200 個 crew 要飛,200x14 到已經hold 住 2000 人,仲要未計比返啲假,等等各樣嘅野,pax flight 頂得住,貨機個班機頭個 pool 咁細,就算唔 port sick,可以頂幾耐?
空氣
係咪支那航空除外?
仲要睇下隻機有無defets要執,90分鐘真係好難,std. 120分鐘係基本。

Cargo就根本on9,隻隻都爆到瀉,767 2個半鐘完事已經要開香檳,正路要大約3個鐘左右,747F 3個鐘只能做一半,一係卸,一係裝
齊齊冇得走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞