姐早消息:個垃圾政府準備逼所有抵港機組人員隔離

291 回覆
84 Like 24 Dislike
依家咁少客, 1個鐘turnaround 做到嘅
咁其實我都唔係真係識
希望有專業巴絲講解啦
貨機咪嚟得
Cargo唔得呀,唔好話747F,連767F A330/300F兩個鐘夠落貨唔夠上貨
同隻毒傾左deal,運貨無事,運人先會傳染
肚既貨呢
睇篇新聞咁講就計喇 成個航空業攬炒
過境司機唔計,船員又唔計
客機機肚平時都係咁做, 反而上面有巴打話係大貨機做唔到
真係封關都無用啦,見日日咁多妓女偷渡嚟香港就知非法入境話咁易。
早幾日ABC 744F先玩咗次特長貨物,淨落貨已經兩個幾鐘
//All foreign aircrew are currently required to take designated transport to hotels, isolate in their rooms throughout their stay and pass a Covid-19 test before flying in. Local aircrew are tested on arrival in Hong Kong and have to stay in a hotel for 24 hours while waiting for their results.//

fatso巴 內文都係有提你所講嘅現行做法
但依家似係政府想郁呢個做法?

//According to three sources familiar with the plan, the government is considering ordering pilots and cabin crew, including local staff, to quarantine in a hotel if they stay in Hong Kong for more than two hours.//

Quarantine 得就要做足14/21日?
foreign airlines shd be ok??
行船嗰啲隔離未?
豁免檢疫嗰啲豁免完未?
所以佢主要係想搞因航啲本地職員, 因為對任何政府, 只要你啲外國人唔出房就無影響, 反而依家啲本地人坐24個鐘就可以放出嚟嗰part 佢想郁
中国人黎既照舊
有咩問題?仲可以減少炒人速度
長途機點會得一隊crew啊
鎖國is coming
咁咪唔layover
直接黎換crew turnaround走人
即刻一班機擺兩隊crew
運BNO同supporting documents都夠做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞