姐早消息:個垃圾政府準備逼所有抵港機組人員隔離

291 回覆
84 Like 24 Dislike
睇機場資料本身BA/VS都係2粒鐘內走
都無客落
上兩set crew呢點我明

但long haul飛完10+個鐘
兩個鐘內要攪掂曬入油、飛行安全檢查、補給、上落貨&客 係咪真係做得到?
和你飛 2.0
印象中bno唔係直寄香港,幾次都去轉德國再寄過香港

係唔係德國黎香港果轉都係ba就唔知喇
2個鐘得啦, 香港好撚快
錢先走
鎖港
777不如直接拆撚咗個機場去啦
佢都係想咁啫
支那關口繼續免檢疫?
咁多吉位 帶多隊crew黎都得啦
BNO係DHL做
係LHR去LEJ再黎HKG
你想講 UA? AA 有邊幾班機咁玩?
將香港crew homeport轉做外地就得
返到香港即走
係街大量人跑步唔戴罩,係身邊大啖抖氣(無乜本地case 我覺得無咩所謂),而家咁多本地不明源頭哩樣唔封

d 阿伯阿婆戴罩又衰,有d 拉到下巴,有d 露個鼻出黎

咩玩法?
可以, 以家因航都係咁處理唔可以留英國嘅問題,但香港始終係基地, 啲員工最後都係要返屋企, 咁點都要困14日
其實要做都做到
而家一班機得咁少人 上落客 load cargo都好快
Check機 其實meet到最低要求就得 機師睇一次 有維修人員快睇一次
其實係做到的
恐懼撚全面進場
就係依班人害撚死香港
可能每一個月先放佢地返香港隔離
換另一批飛?
Switch crew, 帶兩set flight crew 咪得
依家除左local base crew 之外 其他foreign airline crew 都唔入境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞