網絡孤島暨無人識打唔入神台-JFFT 2020討論區 (18) 耕田床 灰姑良 轟焦翼 三高米

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
自己有睇開其他SER
通常一有人fail rp, 準備嘈交, 開市民大會
D streamer會即刻mute晒聲畫

如果唔係實會鼓動到d觀眾情緒 跟住D觀眾又會走去人地台嘈
尤其jfft 算好多人睇
真係要諗下咁做
Plus 飽個次 咁肥貓跳車佢追
叫住肥貓咪撚攞電話出嚟 肥貓照攞
咁射鳩佢好正常戲情姐 如果肥貓通完水
就到plus 飽死喎
同埋肥貓正常俾人脅持都好似唔可以跳車
以前chatroom 都冇咁低質 係真係rp 之後 就低質左好多 咩都屌一餐 又狂洗版
屌到四子邊爐到屌緊
咁搞法 寧願唔要rp 要番個正常chatroom
rp 係twitch 到做就算
見有觀眾話雙人車無第三個人用槍指肥貓可以跳車(依個真係唔知點)
仲有肥貓之後好似舉咗手先比人射死?
第一點真係唔清楚
第二點係肥貓跑左落山Plus飽開槍
肥貓驚所以舉手叫佢唔好再射
Plus 飽叫佢舉高手姐肥貓想call人
所以係有舉手嘅 但肥貓放返低攞個電話出嚟
開頭係圖奇開都還好
黎左yt越來越過分
尋晚chatroom 係睇到唔想睇落去
完全不受控
GE
GE大哥加油RP好好睇
d 人話就話唔使理chatroom 但點唔理 隔離係咁彈 又會影響台主心情
睇到點幾做完25比金姐審之後就轉左去睇比叔
琴日真係睇到少少on野笑左下又睇到d7頭係咁屌
原本想笑都即刻笑唔出
頭先太子都有話feel到GE好慘,因為人設而比人屌一餐,然後都有幫口叫啲觀眾唔好乜都亂屌GE
會然限定真係唯一方法可以控制一下個chatroom,雖然佢哋一定話平常心唔會太在意chatroom,但係佢哋不斷keep住乜到屌臭一餐真係好影響台主同其他觀眾嘅感受
睇colour live in人入ser
十個有八個都唔熟規則
都比佢過 太仁慈了
頭先都有睇太子 睇到好心up
啲觀眾真係唔受控
如果繼續喺YouTube開 真係建議會員限定留言
雖然話會員都有口臭既人
但起碼可以隔左8成 on9仔
台主自己辛苦 其他觀眾/玩家又辛苦

叫其他觀眾唔好指揮,劇透 乜乜乜呢啲
都唔係第一次講
前幾次都仲有好多真兄弟禮貌叫其他觀眾冷靜
奈何班on9仔真係唔聽 講到心累
想開開心心睇台都咁難

加油呀咁多位大哥 RP真係好好睇

叫GE開返會然留言啦 不過GE應該都唔會 個免費仔煩撚過狗
會員同非會員都留到言會好睇啲嘅
有啲非會員都係好好嘅觀眾嚟
下次見到大家都幫下口叫冷靜啦
管理員可唔可ban一ban啲0尊人士 咁樣會唔會好啲
翼b加油今晚造星睇好肥貓
會然限定Chatroom唔係唔好, 不過人數急跌就一定
達哥長開訂閱者留言Mode, 搞到依家2000人都無
要知道係Chatroom 9 up 係好多人睇台既樂趣之一
Ban鳩某幾個煩閪就最好
不過又係好難做到 佢地係咩都屌但係又唔係好人身攻擊同違反規則
所以有呢班傻閪係度都冇辦法
全民造星8:00開始,大家可以睇住太子/顏教/架哥/元朗me先
GE已經直入決賽 eyecatching idol 頭三名
比大哥有無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞