網絡孤島暨無人識打唔入神台-JFFT 2020討論區 (18) 耕田床 灰姑良 轟焦翼 三高米

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
但其實瘋狂殺同一班人推進到啲咩劇情
建議睇rp 唔好咁上心
殺同一個人幾次係想點? 殺完咪當殺咗
仲要再殺係咩劇情
其實原先唔係殺 第一次係諗住車晒去秋名山等佢地自己跑番出黎
第二次係全部人放低槍但彊屍男開槍射鳩公安先
好認真
返生聚合返自己隊squad都唔得?
無啦啦又槍戰 9唔答8 一個黑社會下喺條街度同另外一邊玩槍戰 神早成個幫死曬啦
正常邊會咁呀 當自己條命係現實呀ching
Chatrm打晒大交咁
Admin出嚟解答左話冇都要話開台都可以mon台
其實依家係其他黑幫合作搞sun beyond?
但其實一開始ge過去圍happy仔係問plus飽下落
條友串77跟住就有一堆人圍埋黎?
我可能miss左啲對話不過大概就係咁?
咁公安突然湧哂啲人出黎舉槍又有啲唔合理喎
咁點睇岩岩公安句 「我就特登唔俾你哋打劫嘅」
佢地捉公安攞分先
人地知道佢地打劫報仇點解唔得?
點解會知佢地打劫先
比叔嗰邊捉㗎 關ge撚事咩 無啦啦又捉又殺
係呀所以討論完中庭 當真係所有野都合理
就講返無啦啦知佢地打劫跟住夾佢地上山呢單囉
其實我唔係偏幫sun beyond個邊
純粹係as觀眾睇覺得成件事好奇怪好kick
睇到chatroom有人話有回音
有回音係兩種嘅 有種係無插咪 但回音係講嘅嘢係一樣
另一種mon台回音 把回音聲講啲嘢唔一樣 聽到ge講其他嘢嘅話就係mon台

重睇返只係無插音回音

無證據唔好屈mon台
你識放針
人地唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞