網絡孤島暨無人識打唔入神台-JFFT 2020討論區 (18) 耕田床 灰姑良 轟焦翼 三高米

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
下個post轉
床狗有酒精敏感
下個topic加返紅棍比
酒精敏感就算啦 不過睇佢飲五皇汁應該過癮d
係囉,之後再搞就飲返五皇汁算啦 其實都一樣咁好笑
鬼唔知咩,但你坐得落台玩就係咁
一係你就好似含爺咁係旁邊做技術組,唔好咁多嗲
含爺在場做技術一樣無人叫佢飲(米醉撚左亂黎除外)
但你床玩贏就隊人,到輸左又話自己要做清醒人,又同人講對酒敏感
酒局最忌最掃興就係e d
唔係,床哥真係有酒精敏感,夾硬飲真係會死人,呢樣真係唔關床哥事既

不過上次圍內飲五皇汁,床哥都淨係識拍手同笑
真,上次嘔過,不過係清醒嘔,冇試過神智不清/冧低

稍為hyper 少少都唔會,最多大大聲屌人老母(同平時一樣)
去到3~4月佢返工就會有屌你老
無睇琴日live
米爺咩事
https://www.youtube.com/watch?v=60tiv-XR_Q4&ab_channel=%E5%85%89%E9%A0%AD%E5%B9%ABTomFatKi
屌你 睇完TFK呢條片諗起 米少尋日問肥仔係咪真係識煮野 真係柒撚到傻 人地真係整漢堡 佢就整個閪包
LM
飲大兩杯閪口全開 俾觀眾隊好多shot
想挑戰肥仔劈冧人點知唔夠做
之後身體頂唔住入廠
好彩最後人無事同埋tfk唔介意佢把口
人哋肥仔真係廚師黎,佢啲廚房系列真心pro架
米仔係咁問肥仔真係好柒 咁樣問個廚師係咪真係識煮嘢食真心is侮辱
肥仔做西廚架屌

柴人台都唔做功課先

不過佢成日都閪口上腦,講野正宗唔經大腦,一係就跟人口水尾
肥仔以前做廚
真係唔怪得肥仔咁多女鐘意
份人又咁nice 又識煮野食
我頭幾套睇tfk 既片就係佢地去左港島某間cafe 仔搞fans meeting,肥仔客席沖下飲品整下cake,果陣見條條女都特登黎為左食肥仔整既野食,仲係度諗點解,越睇越鐘意,肥仔真係好正

仲要減埋肥,變得好可靠厚實
雖然知米米係飲大咗先咁講嘢,但睇到肥仔真係有料就覺得米爺好撚好笑又柒
佢個閪包咪又係買塊調好晒味嘅扒+調個秘製閪汁
睇完尋日live 搞到我都好鍾意肥仔 好撚firm 個樣咁撚兇 但係個人咁nice又識整野
床哥本身係jfft出樣嘅 點都唔會係似含少坐一邊啦
其實我覺得大家係咪對佢地個酒局太harsh
唔飲得佢一早講定左咪算
佢地自己玩得開心咪ok
唔明點解唔飲得有自知之明但變左連坐埋落去一齊玩都變左做錯
佢唔隊人唔攞下彩又比人話有外人就乜都唔敢講無鬼用
出多兩句聲又比人屌掃興
Jm9?
兩個肥仔d 控場技都超正

ge 上兩次同顏教 比叔 吹水都勁正 又係charm 過平時開台

比叔一下灌左杯酒個下
睇番琴日replay笑死 會員代閪口米講sorry
咪就係
呢家唔係fd圍內出去玩 唔飲得又要玩
成場live都係一個節目 要出場
唔飲得咪唔多口 其餘遊戲時間咪做下x博士扮下傻
圖導酒品最好啦 幫米仔頂完幾杯
愈幫佢就愈hyper 係咁屌鳩福正
笑係好笑 但望住自己友係咁比人屌真係禁手機算
代jfft 同tfk 講聲sorry🙏🏻🙇‍♂️

同上次床狗同癲婆嗌交,chatroom 叫佢地一人少句,唔好嘈啦🙇🏻🙏🏻

一樣咁撚on9
顏教撚米仔如果呢個唔係比叔我死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞