網絡孤島暨無人識打唔入神台-JFFT 2020討論區 (18) 耕田床 灰姑良 轟焦翼 三高米

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

肥貓同其他人all in既分別
有冇time code
大約8:20:00
其實係唔係英雄協會太勁 搞到GE冇乜嘢玩所以咁閪迷 連最期待嘅臭格環節都冇埋
諗起外父之前2.0做的士 拎老細d錢去allin 之後含左
個陣睇顏教直播笑到仆街
佢地通常賭之前都係會話''如果輸左就腳踏實地賣包填番條數''
其實GE真係幾慘幾大壓力,開台開咗九個鐘,好似每分每秒做任何野都比chatroom係咁屌臭,好多仲要冇原因咁樣人身攻擊,而且個個有軍師上身係咁要GE跟佢自己嗰套玩法,想輕鬆休閒玩都唔得,咁搞法係人都玩到頹玩到攰啦,好似自己做任何嘢都係錯咁樣。
最撚戇鳩嘅係乜撚都屌柒其他人mon台,真係咁樣搞法遲早冇外人主動搵GE 比比做劇情,人哋都驚自己無啦啦比JFFT啲觀眾屌臭啦。
成日話GE冇搵其他外人做吓其他劇情,依家其他唔識嘅人主動搵GE做劇情又俾人瘋狂屌臭

唉,呢幾日個chatroom真心唔知發生咩事,乜都係咁屌到臭
太子心事台真係好firm
最癲係公安果邊d大佬全部唔係admin就資深玩家連顏教都要問佢地拎意見 竟然話佢地會mon台...
不過公道d講句
Ge真係唔算識玩rp,一定唔係hea玩,但好似仲未捉到個精粹
雖然做傻仔好好笑
都係個句 mon台呢d有問題既可以質疑
有好多人冇睇其他台唔會知其他人咩背景
好似琴日薑餅人打劫咁 劫警車又叫佢唱腎氣
呢d質疑下咪冇問題
最癲既係一堆人死要屌 有ching po完條直播link叫佢地自己睇admin都出埋嚟話睇晒冇mon 佢地死要屌
呢d已經唔係唔知既錯而係硬頸死都要屌
雖然有時唔想特登將會員同非會員分開,但係好多死要屌同埋係咁屌臭GE嗰啲都係冇乜見過佢個名出現嘅非會員 當然唔排除有啲會員都有
都係嗰句 chatroom唔收口只會愈嚟愈少人同GE玩
尋日公安話左有啲灰 明明好努力玩劇情俾人話MON台
而家多左人睇 chatroom質素都好難保持
平常心就好 唔洗介意人點睇你
上面出過名既其實都係非會員嚟
倒不如話非會員都還好係個幾個jer住嚟屌
你講得啱
就算係得兩三個人鳩屌都已經好影響氣氛,同埋都足以令同ser其他玩家卻步
你見肥仔其他節目都會屌臭觀眾
反而RP就冇仲笑晒口
咪柒理啲傻鳩觀眾好就啱 屌都廢事
輕鬆玩都比人屌 痴撚線
今日全民造星應該入到戲
plus飽射死ge嗰到係咪令觀眾最燥嘅位
真係chatroom言論 GE埋單
再係咁GE可以繼續單機或者同自己友圍爐
因為唔會再有其他人肯同GE做劇情
其實琴晚ge短時間內死兩次無遊戲體驗
公安果邊都要檢討下
第一次ge企定定舉哂手都比人槍殺
第二次話ge 果邊有人開槍 佢地先反擊 即係人地fail所以佢地就要跟住fail?
老手都唔一定無錯
神鵰唔理伙計生命持住人多直接開槍戰殺哂太子劫獄果班
結果都比admin照肺
第一次我認同公安條友做得好差都唔知殺咩
第二次我覺得合理 對家開槍無理由唔開槍自保
神雕嗰邊唔太知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞