網絡孤島暨無人識打唔入神台-JFFT 2020討論區 (18) 耕田床 灰姑良 轟焦翼 三高米

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
但睇太子live 啱啱又有人直接叫佢做神囝同佢講野
正常唔遲到9點
應該口誤啫
大把人叫油麻they做黃啟發
米爺真係效果帝 搏撚到入廠
cls

米少呢獲真係 有排笑 準備年尾拎獎 可以拍定手先
冇睇到,有冇人唔介意講下琴晚咩環境
諗起舊登每月之星

年頭就開始發功,會唔會帶到年尾
一如以往,冇令人失望

開頭懶係野扮瀟灑,又搶口又搶酒

飲到黎料開始閪口開,話tfk又廢又垃圾(唔飲得)

又賴皮又剩

跟住兩team傾下做yt理想抱負,米爺又搭爹提試當真,不過一講完秒速自己掩口,都暈唔晒

最後話自己出事,送上白車入院閉幕
琴晚米爺去到中尾段無啦啦講:我同你地講youtube某幾個紅嘅channel
良少同GE都衝出黎咁撚住佢暗埋口
真係驚佢唔知講啲咩語出驚人嘅野
一陣發癲講埋咩成班都係廢都係係垃圾拍埋啲片又低質又唔好笑
我都驚撚到呆一呆好彩封得夠快如果真係比佢name到某啲當打channel真係切腹都幫唔到佢
就黎要幫米仔整醉酒寫真集😂
圍內閪口緊係冇所謂啦 搞到人地唔好呀嗎
尋日米少個情況 我覺得TFK真係郁鳩佢都不意外
真係,我個人覺得jfft既特色就係份人夠真,平時節目既內容可以都話係d主流channel唔會見到 eg 屌觀眾, 其他channel都係會當觀眾客客氣氣甘,其他台d台主一鬧觀眾,觀眾係會覺得嬲,接受唔到,但jfft d觀眾係完全相反。拍片既題材都唔係主流channel會做既 eg 爆咸卡,唱咸歌。 但正正jfft觀眾都會鍾意睇呢d,但呢d內容就上唔到主流。
最重要個點就係我覺得jfft同觀眾既互動性好強,好親民。基本上你ig dm求其一個,佢都會覆你,仲可以同你傾下計。又多見面機會,同佢地就好似朋友個feel甘。 如果你一做大既話,觀眾一多,個距離感就會明顯遠左好多,變左其他YouTube channel甘。
如果係希望做大而改變曬既話,就唔會jfft了。a
一陣搞到試當真大丁果啲就萬劫不復
人地班觀眾唔知你地咩料但又無啦啦踩鳩人
圍內知佢口賤閪口就無所謂出邊唔知佢地戇鳩當有趣就會睇到成單野好似JFFT出去攻擊其他channel
我屌你老母,笑撚到仆街 真係好撚柒
睇嚟仲有合作機會 但真係好撚柒
睇得出雞翼真係想搞大落去
唔甘心止步,想個channel 更多元化
不過真係好睇其他成員點睇
未來如果想繼續接job請嘉賓,甚至全職yt
米米真係要慎言,注重吓公關,唔係咩都可以閪口
圍內可以同各位師兄真性情癲吓,但出到街真係要顧返形象,話晒個Channel四子都有份
GE 同良少都想發大來搞,好有想頭

床哥專注學業,又圍開爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞