網絡孤島暨無人識打唔入神台-JFFT 2020討論區 (18) 耕田床 灰姑良 轟焦翼 三高米

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有幾條友都係咁 自己個名開始浮上水面
床哥佢哋同啲觀眾認得佢嘅時候
就覺得自己好似好有地位咁
佢自己講嘢就一定要聽
其實我覺得開一個直播賣一個廣告幾好呀
你真係覺得hardsell,d肉唔撚得嘅咪今日唔好睇囉,第二日都唔會再賣過啦
好過個d拍拍下vlog無端端賣廣告啦,睇睇下無端端講d唔關事嘅嘢

你做乜9姐
起下佢底就知咩事
唔理呢d傻閪就得
感動既係GE都終於有屬於自己既haters
公安秒速收皮大佬被人招安左
我一路mon住公安同埋比叔兩邊 真係好撚好笑
btw sun beyond d人窮撚到 睇其他人RP個個都有錢過sun beyond
俾三傻同潮偉食哂夾棍呀嘛
潮偉借兄弟錢買架三球野廢車
Lockdown 去試吓
紅左係咁
冇錯
呢個po越來越多奇奇怪怪嘅人
三球得一球係自己錢
個CT真係煩過閪咁,係咁講野博出位唔理佢就superchat,上次心事台床狗好明顯係玩膠話吸引力另一邊係反吸引力,佢就係咁話教壞小朋友又掟個解釋出嚟唔理佢就又superchat叫大家睇路又解釋係斥力
之前床哥話想搵補習 佢就叫人補乜鳩英國皇家補習社 心諗其實個ct 成日扮前輩指指點點好撚煩
咁都係床哥話想搵補習 CT先咁講 同埋一開始CT有話自己幫佢補,但床哥0理
床哥唔知而家搵邊個補 我估助教
屌講真 都要睇餸食飯 其實我覺得ct係好撚煩 好似真係做左人老母咁
所以床哥都對佢d留言選擇性失明就算
同埋叻哥個次其實我都想屌臭 我唔明叻哥唔firm咩 係咁comment佢做乜鳩 又扮哂助攻咁 咩叫助炒士 佢地2個加埋個對76情侶就真係有樣你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞