Netflix集中討論區(2) 一個月免費任睇

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
淘左個netflix ac $280永久

我見佢用信用卡俾$,,,,之前淘一個月過期仍用緊俾屋企人睇

估唔到有人咁on9會買呢d account
遲下有事上身唔好後誨

netflix 咁優質都唔支持正版

其實睇多過四個月己經回左本,如果Login唔到賣家會肯俾多另一個你,其實幾抵

我試過登入唔倒叫佢俾多個,但聽人講信用卡係偷返黎,見到人名而且佢叫唔可以轉中文,知唔知點解?
屋企人要中文介面,最後俾自已個ac佢地用

你仲幫襯佢咪間接鼓勵人地偷信用卡
竟然有七江7號
希望多啲以前周星馳嘅電影
竟然有七江7號

星爺既戲都睇到識背啦

其實睇多過四個月己經回左本,如果Login唔到賣家會肯俾多另一個你,其實幾抵

我試過登入唔倒叫佢俾多個,但聽人講信用卡係偷返黎,見到人名而且佢叫唔可以轉中文,知唔知點解?

冇用啦只係買過一次一個月驚驚地
竟然有七江7號

星爺既戲都睇到識背啦

我早兩個星期係日本上netflix搵到功夫到少林足球
聽講Iron Fist會續第二季
但就砍咗Sense8
有無邊套睇女幾正
琴日岩岩開始試用
點解iron fist 好似無中文字幕
英文睇到第3集頂唔順
有無邊套睇女幾正
琴日岩岩開始試用
英文睇到第3集頂唔順

有中文字幕呀~
但就砍咗Sense8

Iron Fist點柒都係Marvel
有無邊套睇女幾正
琴日岩岩開始試用
英文睇到第3集頂唔順

有中文字幕呀~

點解禁極都出唔到
係咪要點set
唔知點解用iphone睇成日都出唔到中文字幕,有無得點解決
唔知點解用iphone睇成日都出唔到中文字幕,有無得點解決

可能網路太慢掛
你去客服問吓
但就砍咗Sense8

唔續sense8真係好嬲
啲電視劇係咪會下架?
但就砍咗Sense8

有Marvel撐住
好似神盾都仲續緊
啲電視劇係咪會下架?

當然會,有期限
但就砍咗Sense8

有Marvel撐住
好似神盾都仲續緊

Shield講真s5好睇左好多
應該係因為咁所以先續s6

佢話唔可以改pw,我以為係幾條友共用ac平d先買
一開發現係西班牙文介面,不過可以轉

佢話唔可以改pw,我以為係幾條友共用ac平d先買
一開發現係西班牙文介面,不過可以轉

幾十蚊一個月都要淘
怪奇物語第二季已經殺青
想問吓係咪有排都未有得睇 sherlock
想問吓係咪有排都未有得睇 sherlock

vpn轉US有得睇
屌netflix老母!!!!!
但就砍咗Sense8

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞