Netflix集中討論區(2) 一個月免費任睇

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Stranger Things 個老母好煩膠

搵個仔嘛
知個仔未死但搵唔到佢係好難受

佢後生時好靚女架
睇梗楚漢, 幾好睇, 好有戲味, 有冇人有睇

中國劇

其實我都想過追
以前TVB楚漢驕雄好好睇
呢個題材史實都已經好正
睇梗楚漢, 幾好睇, 好有戲味, 有冇人有睇

中國劇

大陸拍依d歷史劇都唔錯架
有冇人睇過scream

仲黑人細路都好撚煩 好想星巴佢
想開套新劇追

有冇巴打睇左ffxiv 講父子打機果套

好無睇
1922 | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=3E_fT0aTsjI

Netflix上左the bar

Mario casas 近五套齊晒
想開套新劇追

有冇巴打睇左ffxiv 講父子打機果套

好無睇

都ok
輕輕鬆鬆,間唔中有啲笑位
講唔出咩大道理但睇落有親切感
有打開機感覺更佳
香港無Good morning call 第二季

都未播

但我好

但我好同意佢
星空奇遇記發現號是不是剛出了?
尋日下午一野煲晒Stranger Things
尋日下午一野煲晒Stranger Things

香港無Good morning call 第二季

都未播

日本有啦
星空奇遇記發現號是不是剛出了?

睇左 幾差下..
睇左gaga套紀錄片
Stranger things定13 reasons 好睇d?

但我好同意佢

我年青時代既女神. 五官精緻, 大波, 細細粒

但我好同意佢

我年青時代既女神. 五官精緻, 大波, 細細粒

Stranger things定13 reasons 好睇d?

梗係Stranger things好睇
睇完13 reasons心唸做乜鳩
條女主角怪人間接害死佢
但事實係好多嘢都係佢自己攞嚟
唔抵可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞