Netflix集中討論區(2) 一個月免費任睇

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
大家覺得NETFLIX自製既戲, 一般黎講質素好唔好,

睇左好多套, 整體感覺, 總係覺得比外人拍, 係戲院上過既戲差左少少,

不過整體都算合格, 大家點睇

唔好
十套得一兩套好睇

所以睇完預告就算
對電影無信心

裝imdb個app或睇佢個網站
search戲名
如太低分應該都係唔係咁掂

有D新戲似有打手或死忠做到好高分就唔駛參考
但長遠幾年後套戲個分數應該參考價值幾高
好戲分數一定可超越時代都高分
爛片終歸都係低分
剛睇完美國高中破壞公物事件
幾好睇,出人意表
Netflix上左the bar

Mario casas 近五套齊晒

the bar條女正到

the bar條女正到

the bar條女正到

條女真係不得了
我本身以為個肥婆會扮自殺
Remaster 左JSA 安全地帶,未睇可以睇下,經典。

Stranger Things: The Game
美國好多正評
香港都有上架
仿古畫風動作game
免費!
三個星期睇哂80集楚漢, 好好睇

如果覺得TVB 套楚漢驕雄都叫好睇既話,

呢套楚漢絶對係神劇

Stranger Things: The Game
美國好多正評
香港都有上架
仿古畫風動作game
免費!

竟然出埋game
玩下先
Remaster 左JSA 安全地帶,未睇可以睇下,經典。

Netflix First German Series

Dark | Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=pi2k1u6eZuI

Netflix First German Series

Dark | Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=pi2k1u6eZuI

幾吸引
我想問下大家係用邊個vpn上Netflix 睇其他戲
我個vpn用咗之後 係就係見到去咗外國ser 但就入到去就話咩連接伺服器失敗
大家可唔可以教下我

求教
我個vpn用咗之後 係就係見到去咗外國ser 但就入到去就話咩連接伺服器失敗
大家可唔可以教下我

求教

netflix會block vpn嘅ip
一係用有dedicated ip嘅vpn,一係就用啲少人用嘅vpn或者去啲少人睇嘅地區

用緊expressvpn可以睇加拿大啲片
大家可唔可以教下我

求教

netflix會block vpn嘅ip
一係用有dedicated ip嘅vpn,一係就用啲少人用嘅vpn或者去啲少人睇嘅地區

用緊expressvpn可以睇加拿大啲片

感謝大佬
blackllst 睇唔睇得過?
Netflix orders Michael B Jordan family drama 'Raising Dion' straight-to-series bit.ly/2hPTfn2
Stranger things定13 reasons 好睇d?

梗係Stranger things好睇
睇完13 reasons心唸做乜鳩
條女主角怪人間接害死佢
但事實係好多嘢都係佢自己攞嚟
唔抵可憐

agger 13 reasons why 愈睇愈唔耐煩
stranger things娛樂性豐富 集數短d 好易追

唔同意係佢自己攞嚟
睇左unfriended, 星馬泰日韓台全部有上,係香港無人買
套戲個劇情無特別,被cyber bully自殺死左後返黎尋仇,走向估到晒
驚嚇位接近無,但有d位都幾creepy

最特別係全套戲都係望住女主角個mon,用社交網絡skype,facebook,gmail,instagram,spotify去講故仔
攪到你好似有份參與
娛樂性十足,全部不知名演員,一百萬美金超低成本作
算係有d諗頭

會唔會好恐怖
睇左unfriended, 星馬泰日韓台全部有上,係香港無人買
套戲個劇情無特別,被cyber bully自殺死左後返黎尋仇,走向估到晒
驚嚇位接近無,但有d位都幾creepy

最特別係全套戲都係望住女主角個mon,用社交網絡skype,facebook,gmail,instagram,spotify去講故仔
攪到你好似有份參與
娛樂性十足,全部不知名演員,一百萬美金超低成本作
算係有d諗頭

會唔會好恐怖

唔會

最鍾意聽james spader講故仔

J男主都值啦

J男主都值啦

個feel 會唔會好似 poi 咁?
poi 追到第四季放棄左..
root

J男主都值啦

個feel 會唔會好似 poi 咁?
poi 追到第四季放棄左..
root

完結左
可唔可以問下netflix VPN點用?

同埋用vpn去美國地區係咪無中文字幕?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞