Netflix集中討論區(2) 一個月免費任睇

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
史提芬京小說改編電影IT小丑回魂剛上映睇左
有Stranger Things男主角做多口仔配角
有D橋都幾接近
可能Stranger Things有參考個原著小說
推介大家睇

聽日睇

Stranger Things男主角係電影中有突出嘅臭口表現

睇左 我覺得鍾意睇stranger things都會鍾意it
竟然有 四月是你的謊言
定已經係old news...

上個禮拜加咗一堆動畫
仲有我的英雄學院個d
深夜食堂重會唔會拍
有冇人睇OITNB?
the expanse有普通話配音

睇完第二季,好正
有冇人睇OITNB?

Me
Toronto: Netflix Buys ‘Kodachrome’ With Ed Harris, Jason Sudeikis dlvr.it/PmGZ8Z
史提芬京小說改編電影IT小丑回魂剛上映睇左
有Stranger Things男主角做多口仔配角
有D橋都幾接近
可能Stranger Things有參考個原著小說
推介大家睇

聽日睇

Stranger Things男主角係電影中有突出嘅臭口表現

睇左 我覺得鍾意睇stranger things都會鍾意it

小朋友都可以擔大旗
有無人有睇shooter
我幾中意睇呢類既片 節奏明快,有動作,有槍

睇左第一季, 正野, 第二季未睇, 得八集太少了

睇左第一季, 正野, 第二季未睇, 得八集太少了

男主角因事斷左腳 要休養一段時間 所以先得八集
深夜食堂重會唔會拍

未有消息
冇人睇 outlander
點解我去日本。Netflix 自動轉晒日版。好多日本色情電影
點解我去日本。Netflix 自動轉晒日版。好多日本色情電影

因為你係日本區域 佢自動幫你轉地方 好似我之前大陸用vpn結果去咗美國ser咁樣

因為你係日本區域 佢自動幫你轉地方 好似我之前大陸用vpn結果去咗美國ser咁樣

咁如果下載左。 返到香港可唔可以睇返

應該唔得,netflix入面睇唔到嗰個地區冇嘅片

其實喺香港用vpn去日本都睇到

應該唔得,netflix入面睇唔到嗰個地區冇嘅片

其實喺香港用vpn去日本都睇到

我已經試過 外國有marvel電影 我喺美國server download咗Civil War 一返嚟香港ser就冇
Netflix新手想問下香港版netflix係咪小啲劇??
點樣睇多啲?

返緊工追唔到post 如有日經sorry
點樣睇多啲?

係少d
用vpn不過香港無個d 就無中文字幕

可以試咗 1 個月睇吓岩唔岩睇先
點樣睇多啲?

係少d

如果想用vpn可以點整?
香港區個啲睇哂 想睇新野
點樣睇多啲?

係少d

要睇新野又用vpn 就未必洗用netflix 啦
hulu、amazon 、HBO 都可以試吓

Netflix 其實上劇唔算快.... 係多
點樣睇多啲?

係少d

要睇新野又用vpn 就未必洗用netflix 啦
hulu、amazon 、HBO 都可以試吓

Netflix 其實上劇唔算快.... 係多

http://www.metacritic.com/browse/tv/score/metascore/90day/filtered
你話要新,咁揀咗心水想睇咩先再諗平台同方法啦
冇人睇 outlander

最愛既劇之一
The Death and Life of Marsha P. Johnson | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=vAZWhFI9lLQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞