Netflix集中討論區(2) 一個月免費任睇

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
有無人有睇百萬日圓的女人?
好好睇

睇左三集,好過癮,好耐無追劇既衝動

睇到第8集,新木優子好靚,笑得勁甜

終於睇完,估唔到結局係咁

其實套野都幾冇里頭,睇完套野,search 下漫畫,d 畫功真係
有無人有睇百萬日圓的女人?
好好睇

睇左三集,好過癮,好耐無追劇既衝動

睇到第8集,新木優子好靚,笑得勁甜

終於睇完,估唔到結局係咁

其實套野都幾冇里頭,睇完套野,search 下漫畫,d 畫功真係

係 有少少無厘頭...
究竟mad men想點? 去到第7季第7集 無左之後果啲...

Netflix 唔夠錢俾版權費

season 7.1 好似都係幾個月前先有 要再等

唯有繼續等
大學老友記睇左半集覺得麻麻地
[img]https://pbs.twimg.com/media/DH-Fzk8WAAQLMT6?format=jpg&name=large[/ img]

Stranger things 最新海報

係咪D怪物會生D類似異形蛋咁嘅野出黎

可能Will返黎現實世界之後變左隻異形
新poster

https://m.facebook.com/pg/StrangerThingsTV/photos/?tab=album&album_id=994948497311500&ref=page_internal

Stranger Things 既宣傳好強勢
由二月係Super Bowl 曝光預告直到依家
NETFLIX買左好多印度片

點解唔買多啲歐洲片, 要買印度.....
新poster

https://m.facebook.com/pg/StrangerThingsTV/photos/?tab=album&album_id=994948497311500&ref=page_internal

Stranger Things 既宣傳好強勢
由二月係Super Bowl 曝光預告直到依家

套劇夠紅

希望佢加印度劉華三套好戲
BoJack Horseman | Season 4 Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=Bf12qwPWDVI

Mr peanut butter同diane唔好散啊
更加唔好要Diane同Bojack一齊

印度片平 一見到就DISLIKE佢

想NETFLIX多D動漫同日劇/戲
我搵唔到百萬日圓的女人
有冇人有睇fundamental caring
我搵唔到百萬日圓的女人

search 百萬日圓
我搵唔到百萬日圓的女人

search 百萬日圓

呢套好睇呀, 個主角原來係RADWIMPS個主唱, 唔講完全認唔到

印度劉華三套大作都係良心製作
賣得平唔等同套印度戲垃圾
想問如果vpn 美國netflix 又想睇香港netflix兩邊都要比錢?
想問如果vpn 美國netflix 又想睇香港netflix兩邊都要比錢?

唔駛。

有冇介紹
之前用個廢咗

印度劉華三套大作都係良心製作
賣得平唔等同套印度戲垃圾

聽聞印度片賣「罕」價好貴
不過香港上得既印度片質素多數都唔差

有冇介紹
之前用個廢咗

我都想知
想問vpn唔是比Netflix block左咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞