[The Final Battle lll ] 美國大選情報討論 22

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
呢篇文 合理性先唔講
但講左一樣野

就算今日真係有野發生
侵係憲法上都
唔會自動成為下一屆總統
what are those freemasons doing?

有冇人知係咩?
大舉捉人後再辦一次大選 咁的確係侵一直強調既憲法精神 亦解釋到點解侵會係離任前SET好個局 基本上而家反中路線已經定左 只要由軍方接管 都一定會繼續E條路線
人地咪講明「主要查錢,捉人,大抄家 搞掂晒,拉完人,先有新總統」囉CHING 睇清楚好不
洲際彈導導彈發射台
洲際彈道道彈?
無論如何
聽日起身 真係大結局

無事發生 即係拜登登基

唔會太上心 同 唔會挨夜追
同啲大陸人一樣扮瞓嘅人係唔會瞓醒

Why deploying ICBM's?
Because China tried to conquer the USA by stealing the election?
Makes sense to me.

(That is the transport platform for the minuteman missiles. It is not a launcher.)
我估應該係舊相
要射大陸的話用B52仲快仲好
Two more weeks
Trust the plan

洲際有冇放就唔知 不過真係放左愛國者導彈
即係點?
Deadline 依家又推到聽日21號?
未習慣?
不過都幾肯定軍方而家唔太理拜燈
因為拜燈果邊連槍都唔想D兵拎住 而家連坦克、愛國者、洲際都出埋
咁樣真係叫就職咩 以而家既DC軍力 直接揮軍統一美州都可能夠

不斷postpone 既deadline
睇tg有個講法依家嘅美國係受到
Act of 1871影響而實質上成為
United State of America Inc.
明面上話就話係國家而事實上係一間公司

所以依家班真愛國者做緊嘅嘢
就係要消滅DS
將美國回復跟返1776嗰個立國精神
變返做一個真正嘅國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞