[The Final Battle lll ] 美國大選情報討論 22

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
Pardon list冇Snowden 冇Assange
侵越嚟越似我諗嘅controlled opposition,好似1984 Brotherhood 咁引晒最後嘅愛國者出嚟,消滅晒依堆人美國就改造完成
特朗爽 司馬登
引哂出來 都無用

20號後 唔再係三軍總司令
楊天命大選前算侵會輸
聽日睇吓隻鹿會唔會出現就知佢有無俾人捉左
佢就不能作準
佢係準嘅話 使鬼俾人放火燒舖咩
我都覺得可能喺 根本trump未做總統前咪又喺同DS ,Espstein個堆人混埋一齊 其實trump都喺出身於依一少撮上流elites圈子嘅人
係4年嚟完全冇搞過Hillary 依下我有開始咁嘅想法,一路希望佢係真心愛國,但又一路覺得佢係controlled opposition 嘅機會唔係細,依家睇到尾個可能性越嚟越大要睇埋佢係咪就咁任務完成收皮
FF 撚樣唔好再扮瞓

擘大對眼望清楚現實啦

Ivanka 亦都出咗聲明tweet 祝福新總統 Biden

Welcome Joe Biden
https://twitter.com/ivankatrump/status/1351677756547936256?s=21

條連結俾你哋班撚樣上去睇清楚現實

Trump 嘅動向佢個女點會唔知

Welcome joe Biden
唔會乜都完,同埋反侵勢力唔只得五毛,仲有收民主黨錢嘅泛民主派
依家最慘係死左果4個
楊天命一向都出名唔準
Where is ur logic?
你應該問出兵同特赦有咩關係
侵點對得住佢地
一齊炒車機會好細
耐心等待
點都好過泛民左派30年一事無成嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞